Minik Eylül ablasına umut oldu

Gebze 19.01.2016 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Minik Eylül ablasına umut oldu

Gebze'de yaşayan, 2009 yılından bu yana ilik kanseri olan 9 yaşındaki Bahar Melisa Yetgin'e minik kardeşi Eylül Yetgin (1) umut oldu.

Gebze'de ikamet eden Orhan Yetgin, ilik kanseri hastası olan kızı Bahar Melisa'nın ilaç parası için çalmadık kapı bırakmadı. İnşaat işçisi baba, kızını yaşatmak için hayırseverlerden yardım istedi. 9 yaşındaki Bahar Melisa Yetgin, 2009 yılında ilik kanserinin pençesine düştü. Doktorlar, yaşı çok küçük olduğu için hastanın 12 yaşında ameliyat olması gerektiğini söyledi. Küçük kız ise ameliyat oluncaya kadar ilaçlarla hayatta kalma savaşı vermeye başladı.  ÇARESİZ BABA YARDIM BEKLİYOR Baba Orhan Yetgin ise kızının 1.5 ayda bir kullanmak zorunda olduğu 1.553 TL'lik ilacın parasını bulamadı. Maddi durumu kötü olan inşaat işçisi baba, ilaç alabilmek için kapı kapı dolaştı. Çevresine borçlandı. Evladının tedavi masraflarını karşılayamayan çaresiz baba, "Bir evladımı kaybettim. Evlat acısı yüreğimi yakarken, şimdi kızım hastalandı. Bahar, gözümün önünde eriyor. İkinci kez evlat acısı yaşamaya dayanamam. Bana yardım elini uzatın" diye feryat etti. MİNİK EYLÜL UMUT OLDU Orhan Yetgin'in 2015 yılında bir kız çocuğu daha oldu. 2015 doğumlu minik Eylül'ün ilik numuneleri ablası Bahar Melisa ile tuttu. Bahar Melisa, Eylül 4 yaşına gelene kadar yaşamını sürdürebilirse kardeşinden alabileceği ilikle sağlığına kavuşabilecek. Baba Orhan Yetgin, ilik nakli için çok beklediklerini ve uygun denek bulunamadığını, yeni doğan bebeğinin buna uygun olmasının ise Allah'ın bir lütfu olduğunu ifade ederek, "4 yıl daha Bahar Melisa'nın ilaçlarını karşılayabilmek için hayırseverlerden yardım bekliyorum. İnşallah kızımı kurtaracağız. Yardım edenlerden de Allah razı olsun" dedi. Orhan Yetgin, hayırseverlerin 0535 557 84 35 numaralı telefondan kendisine ulaşabileceğini söyledi. 
Gebze'de yaşayan, 2009 yılından bu yana ilik kanseri olan 9 yaşındaki Bahar Melisa Yetgin'e minik kardeşi Eylül Yetgin (1) umut oldu.

Gebze'de ikamet eden Orhan Yetgin, ilik kanseri hastası olan kızı Bahar Melisa'nın ilaç parası için çalmadık kapı bırakmadı. İnşaat işçisi baba, kızını yaşatmak için hayırseverlerden yardım istedi. 9 yaşındaki Bahar Melisa Yetgin, 2009 yılında ilik kanserinin pençesine düştü. Doktorlar, yaşı çok küçük olduğu için hastanın 12 yaşında ameliyat olması gerektiğini söyledi. Küçük kız ise ameliyat oluncaya kadar ilaçlarla hayatta kalma savaşı vermeye başladı. 

ÇARESİZ BABA YARDIM BEKLİYOR
Baba Orhan Yetgin ise kızının 1.5 ayda bir kullanmak zorunda olduğu 1.553 TL'lik ilacın parasını bulamadı. Maddi durumu kötü olan inşaat işçisi baba, ilaç alabilmek için kapı kapı dolaştı. Çevresine borçlandı. Evladının tedavi masraflarını karşılayamayan çaresiz baba, "Bir evladımı kaybettim. Evlat acısı yüreğimi yakarken, şimdi kızım hastalandı. Bahar, gözümün önünde eriyor. İkinci kez evlat acısı yaşamaya dayanamam. Bana yardım elini uzatın" diye feryat etti.

MİNİK EYLÜL UMUT OLDU
Orhan Yetgin'in 2015 yılında bir kız çocuğu daha oldu. 2015 doğumlu minik Eylül'ün ilik numuneleri ablası Bahar Melisa ile tuttu. Bahar Melisa, Eylül 4 yaşına gelene kadar yaşamını sürdürebilirse kardeşinden alabileceği ilikle sağlığına kavuşabilecek. Baba Orhan Yetgin, ilik nakli için çok beklediklerini ve uygun denek bulunamadığını, yeni doğan bebeğinin buna uygun olmasının ise Allah'ın bir lütfu olduğunu ifade ederek, "4 yıl daha Bahar Melisa'nın ilaçlarını karşılayabilmek için hayırseverlerden yardım bekliyorum. İnşallah kızımı kurtaracağız. Yardım edenlerden de Allah razı olsun" dedi. Orhan Yetgin, hayırseverlerin 0535 557 84 35 numaralı telefondan kendisine ulaşabileceğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.