19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Minik Öğrenciler sıralarını çok sevdi!

Darıca 06.01.2017 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Minik Öğrenciler sıralarını çok sevdi!

Hayırsever İşadamı Adem Atmaca, tarafından Darıca Mustafa Kemal İlkokulu’nun tüm sıra, masa, öğretmen masası ve öğretmen dolapları yeniledi. Okul Müdürü Suat Yapıcı, hayırsever işadamına teşekkür etti. Geçtiğimiz Kasım ayında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan   Mustafa Kemal İlkokulu’nun bir sınıfı yenilenmişti. Sınıfın açılış töreninde tüm okulunun eğitim araç gereçlerinin yenileme sözünü veren Hayırsever İşadamı Adem Atmaca, bu sözünü yerine getirdi. Okuldaki diğer sınıflardaki tüm sıra, masa, öğretmen masası ve öğretmen dolaplarını yenileyen Hayırsever işadamının bu jesti sonrası, Okulun öğrencileri bugün yenilenen sınıflarında ders işlediler. Öğrenciler yeni sıralarının çok kullanışlı olduğunu ifade ettiler.     

Hayırsever İşadamı Adem Atmaca, tarafından Darıca Mustafa Kemal İlkokulu’nun tüm sıra, masa, öğretmen masası ve öğretmen dolapları yeniledi. Okul Müdürü Suat Yapıcı, hayırsever işadamına teşekkür etti.

Geçtiğimiz Kasım ayında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan   Mustafa Kemal İlkokulu’nun bir sınıfı yenilenmişti. Sınıfın açılış töreninde tüm okulunun eğitim araç gereçlerinin yenileme sözünü veren Hayırsever İşadamı Adem Atmaca, bu sözünü yerine getirdi. Okuldaki diğer sınıflardaki tüm sıra, masa, öğretmen masası ve öğretmen dolaplarını yenileyen Hayırsever işadamının bu jesti sonrası, Okulun öğrencileri bugün yenilenen sınıflarında ders işlediler. Öğrenciler yeni sıralarının çok kullanışlı olduğunu ifade ettiler. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.