Minik Öğrencilerden ‘Giymiyorsan Giydir’e Destek

Gebze 07.11.2018 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Minik Öğrencilerden ‘Giymiyorsan Giydir’e Destek

Gebze İnönü Ortaokulu öğrencileri Çayırova Belediyesi’nin projelerinden biri olan ‘Giymiyorsan Giydir’ mağazasına destek verdi.

Ekonomik durumu müsait olmayan vatandaşların gönül rahatlığı ile gelip, giyim konusunda her türlü ihtiyacını giderebildiği Toplumsal Dayanışma Mağazası modern yapısı ve güler yüzlü personeliyle haftanın beş günü hizmet veriyor. 4 personelin görev yaptığı mağazaya gelen bağışlar yıkama, ütüleme ve paketlemesi yapıldıktan sonra raflarda yerlerini alıyor. Fiziki görünümüyle lüks mağazaları aratmayan Toplumsal Dayanışma Mağazası’nda yaz ayı için tüm hazırlıklarını tamamlayan belediye yetkilileri, yaptıkları çalışmalarla mevsimlere göre ayrı çalışmalar sergiliyorlar. ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR EDERİM Çayırova’da toplumsal dayanışmayı arttırarak özellikle ekonomik durumu iyi olan insanlar ile dar gelirli vatandaşlar arasında köprü vazifesi kuran Çayırova Belediyesi, ‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyası ile vatandaşlardan gelen evlerinde bulunan ihtiyaç fazlası okul kıyafetleri, her yaşa uygun ayakkabıları, kışlık ve yazlık kıyafetleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara veriyor. Gebze İnönü Ortaokulu öğrencileri de Çayırova Belediyesi’nin projelerinden biri olan ‘Giymiyorsan Giydir’ mağazasına destek verdi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bağış yapan öğrencilere anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Demirci, “Toplumsal Dayanışma Mağazamıza bağış yapmak isteyen vatandaşların mağazaya gelme imkânı olmaması durumunda ise 0262 743 79 09 veya 444 12 21 numaralı telefona bildirmeleri yeterli olacaktır.” dedi. KÜBRA AKABALI
Gebze İnönü Ortaokulu öğrencileri Çayırova Belediyesi’nin projelerinden biri olan ‘Giymiyorsan Giydir’ mağazasına destek verdi.

Ekonomik durumu müsait olmayan vatandaşların gönül rahatlığı ile gelip, giyim konusunda her türlü ihtiyacını giderebildiği Toplumsal Dayanışma Mağazası modern yapısı ve güler yüzlü personeliyle haftanın beş günü hizmet veriyor. 4 personelin görev yaptığı mağazaya gelen bağışlar yıkama, ütüleme ve paketlemesi yapıldıktan sonra raflarda yerlerini alıyor. Fiziki görünümüyle lüks mağazaları aratmayan Toplumsal Dayanışma Mağazası’nda yaz ayı için tüm hazırlıklarını tamamlayan belediye yetkilileri, yaptıkları çalışmalarla mevsimlere göre ayrı çalışmalar sergiliyorlar.

ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Çayırova’da toplumsal dayanışmayı arttırarak özellikle ekonomik durumu iyi olan insanlar ile dar gelirli vatandaşlar arasında köprü vazifesi kuran Çayırova Belediyesi, ‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyası ile vatandaşlardan gelen evlerinde bulunan ihtiyaç fazlası okul kıyafetleri, her yaşa uygun ayakkabıları, kışlık ve yazlık kıyafetleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara veriyor. Gebze İnönü Ortaokulu öğrencileri de Çayırova Belediyesi’nin projelerinden biri olan ‘Giymiyorsan Giydir’ mağazasına destek verdi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bağış yapan öğrencilere anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Demirci, “Toplumsal Dayanışma Mağazamıza bağış yapmak isteyen vatandaşların mağazaya gelme imkânı olmaması durumunda ise 0262 743 79 09 veya 444 12 21 numaralı telefona bildirmeleri yeterli olacaktır.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.