Minikler ağaç dikti

Darıca 08.06.2020 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Minikler ağaç dikti

Darıca Faik Şahenk İlkokulu öğrencileri 80’e yakın çam ve defne fidanını toprakla buluşturdu. Okul bahçesinde düzenlenen fidan dikme etkinliğine okul öğrencileri ve öğretmenler katıldı. Darıca Faik Şahenk İlkokulu Müdürü Mustafa Sağdıç, “80'e yakın çam ve defne fidanını, öğrencilerimizin desteği ile toprakla buluşturduk. Öğrencilerimize doğa sevgisini şimdiden aşılıyor, çevre koruma kurallarını anlatıyoruz. Hep birlikte, geçtiğimiz her yolda, yemyeşil ve nefes alan izler bırakmaya devam edeceğiz” dedi. DARICA FAİK ŞAHENK İLKOKULU MÜDÜRÜ MUSTAFA SAĞDIÇ

Darıca Faik Şahenk İlkokulu öğrencileri 80’e yakın çam ve defne fidanını toprakla buluşturdu.

Okul bahçesinde düzenlenen fidan dikme etkinliğine okul öğrencileri ve öğretmenler katıldı. Darıca Faik Şahenk İlkokulu Müdürü Mustafa Sağdıç, “80'e yakın çam ve defne fidanını, öğrencilerimizin desteği ile toprakla buluşturduk. Öğrencilerimize doğa sevgisini şimdiden aşılıyor, çevre koruma kurallarını anlatıyoruz. Hep birlikte, geçtiğimiz her yolda, yemyeşil ve nefes alan izler bırakmaya devam edeceğiz” dedi.

DARICA FAİK ŞAHENK İLKOKULU MÜDÜRÜ MUSTAFA SAĞDIÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.