Minikler Anne-Babasıyla Öğreniyor

Gebze 11.10.2018 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Minikler Anne-Babasıyla Öğreniyor

Gebze Gençlik Merkezi’nde ‘Anne-Babamla Birlikte Öğreniyorum’ kapsamında bağlama ve satranç dersleri devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Merkezleri’nin yaz dönemini kapsayan ‘Anne-Babamla Birlikte Öğreniyorum’ projesi Gebze’de başladı. proje kapsamında çocuklar anne ve babası ile çeşitli kültür ve spor dallarında eğitimlere katılıyor. Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan proje detaylarını paylaşarak, “Anne- Babamla Birlikte Öğreniyorum’ projesinin, gelecekte toplumumuzun temel taşı olacak aile bireylerinin sağlıklı bir aile ortamında yetişmesi, aile ve gençlerin dostluk, kardeşlik ve hoşgörü duyguları içerisinde tanışıp kaynaşmaları ve bu vesile ile sosyal oyumun sağlanması, aile yapısının sağlam olduğu takdirde toplumda idari ve adli yönden huzurlu, ilmi yönden başarılı, dini yönden huzurlu bir nesil meydana gelmesi beklenmektedir. ANNE VE BABA İLE ZAMAN GEÇİRİLECEK Özellikle bağımlılıkla mücadele ve anne babası ayrılmış öğrencileri proje kapsamında çocuklarla birlikte anne babaları kurslara alarak, birlikte zaman geçirmelerini ve birlikte eğlenmelerini sağlıyoruz.” diye konuştu. Gebze Gençlik Merkezinde 10 farklı Atölye ile farklı alanlarda kurslar açıldığını söyleyen Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini ve anne babalarını katılımın ücretsiz olduğunu dile getirdi. KÜBRA AKABALI
Gebze Gençlik Merkezi’nde ‘Anne-Babamla Birlikte Öğreniyorum’ kapsamında bağlama ve satranç dersleri devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Merkezleri’nin yaz dönemini kapsayan ‘Anne-Babamla Birlikte Öğreniyorum’ projesi Gebze’de başladı. proje kapsamında çocuklar anne ve babası ile çeşitli kültür ve spor dallarında eğitimlere katılıyor. Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan proje detaylarını paylaşarak, “Anne- Babamla Birlikte Öğreniyorum’ projesinin, gelecekte toplumumuzun temel taşı olacak aile bireylerinin sağlıklı bir aile ortamında yetişmesi, aile ve gençlerin dostluk, kardeşlik ve hoşgörü duyguları içerisinde tanışıp kaynaşmaları ve bu vesile ile sosyal oyumun sağlanması, aile yapısının sağlam olduğu takdirde toplumda idari ve adli yönden huzurlu, ilmi yönden başarılı, dini yönden huzurlu bir nesil meydana gelmesi beklenmektedir.

ANNE VE BABA İLE ZAMAN GEÇİRİLECEK

Özellikle bağımlılıkla mücadele ve anne babası ayrılmış öğrencileri proje kapsamında çocuklarla birlikte anne babaları kurslara alarak, birlikte zaman geçirmelerini ve birlikte eğlenmelerini sağlıyoruz.” diye konuştu. Gebze Gençlik Merkezinde 10 farklı Atölye ile farklı alanlarda kurslar açıldığını söyleyen Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini ve anne babalarını katılımın ücretsiz olduğunu dile getirdi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.