19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Minikler Çok Eğlendi

Gebze 07.11.2015 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Minikler Çok Eğlendi

GKM miniklerin kahkahaları ile şenlendi

Gebze Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Gebze Kültür Merkezi'nde yetişkinler için olduğu kadar minikler içinde programlar düzenleniyor. Tiyatro Süvari'nin sahnelediği "süslünün maceraları" isimli oyun miniklerce çok sevildi. Oldukça eğlenceli ve güzel dakikalar geçiren minikler oyun içinde verilen oldukça faydalı bilgileri de almış oldu. Salonu dolduran minikler süslünün başından geçen maceraları kahkahalarla izledi. Eğlendirici olduğu kadar eğitici ve öğretici de olan çocuk tiyatroları ve sinemaları minikler için GKM'de sahnelenmeye devam edecek. Hafta sonu minikler için "Köstebekgiller: Perili Orman" çocuk filmi iki seans gösterilecek. Çocuk filmi olan "Köstebekgiller: Perili Orman" Cumartesi ve Pazar günü saat 12:00 ve 14:00 olmak üzere iki seans oynatılacak. Katılımın ücretsiz olduğu kültür programlarına tüm Gebzeliler davetlidir.
GKM miniklerin kahkahaları ile şenlendi

Gebze Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Gebze Kültür Merkezi'nde yetişkinler için olduğu kadar minikler içinde programlar düzenleniyor. Tiyatro Süvari'nin sahnelediği "süslünün maceraları" isimli oyun miniklerce çok sevildi. Oldukça eğlenceli ve güzel dakikalar geçiren minikler oyun içinde verilen oldukça faydalı bilgileri de almış oldu. Salonu dolduran minikler süslünün başından geçen maceraları kahkahalarla izledi.

Eğlendirici olduğu kadar eğitici ve öğretici de olan çocuk tiyatroları ve sinemaları minikler için GKM'de sahnelenmeye devam edecek. Hafta sonu minikler için "Köstebekgiller: Perili Orman" çocuk filmi iki seans gösterilecek. Çocuk filmi olan "Köstebekgiller: Perili Orman" Cumartesi ve Pazar günü saat 12:00 ve 14:00 olmak üzere iki seans oynatılacak. Katılımın ücretsiz olduğu kültür programlarına tüm Gebzeliler davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.