19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Minikler geri dönüşümü yerinde inceledi

Gebze 29.11.2019 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Minikler geri dönüşümü yerinde inceledi

Gebze Yunus Emre Anaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Hüseyin Serdar Yılmaz, öğretmenleri ve velileri nezaretinde ‘SIFIR ATIK’ projesine destek vermek için Gebze’de Geri dönüşüm tesisini ziyaret ettiler. Gebze’de bulunan Zirvem Geri Dönüşüm Ltd. Şti. Firmayı ziyaret ederek topladıkları üç bin adet mavi kapağı da beraberlerinde getirerek, geri dönüşüme kazandırılmak üzere Zirvem Geri Dönüşüm Ltd. Şti. Genel Müdürü Bahadır Zile’ye teslim ettiler. Minik misafirler ve beraberlerindekileri kapıda karşılayan Firma Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Zile ve Genel Müdür Bahadır Zile bu minik ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, miniklerle ve diğer misafirlerle yakından ilgilendiler. ÇEVREYE DEĞER KATIYORUZ Firma yetkilileri yapılan ziyareti karşılıksız bırakmayarak minik öğrencilere baret ve ikaz yeleği hediye etti. Genel Müdür Bahadır Zile ve firma yetkilileri ‘Çevreye Değer Katıyoruz’ sloganı ile verdikleri brifing, bilgilendirme konuşmaları ile geri dönüşümün nasıl yapıldığı, önemi ve ülke ekonomisine sunduğu katkı ile ilgili misafirleri bilgilendirdi. Ziyaret minik öğrencilere verilen ikram ve tekrar buluşmak üzere verilen söz, hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Gebze Yunus Emre Anaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Hüseyin Serdar Yılmaz, öğretmenleri ve velileri nezaretinde ‘SIFIR ATIK’ projesine destek vermek için Gebze’de Geri dönüşüm tesisini ziyaret ettiler. Gebze’de bulunan Zirvem Geri Dönüşüm Ltd. Şti. Firmayı ziyaret ederek topladıkları üç bin adet mavi kapağı da beraberlerinde getirerek, geri dönüşüme kazandırılmak üzere Zirvem Geri Dönüşüm Ltd. Şti. Genel Müdürü Bahadır Zile’ye teslim ettiler. Minik misafirler ve beraberlerindekileri kapıda karşılayan Firma Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Zile ve Genel Müdür Bahadır Zile bu minik ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, miniklerle ve diğer misafirlerle yakından ilgilendiler.

ÇEVREYE DEĞER KATIYORUZ

Firma yetkilileri yapılan ziyareti karşılıksız bırakmayarak minik öğrencilere baret ve ikaz yeleği hediye etti. Genel Müdür Bahadır Zile ve firma yetkilileri ‘Çevreye Değer Katıyoruz’ sloganı ile verdikleri brifing, bilgilendirme konuşmaları ile geri dönüşümün nasıl yapıldığı, önemi ve ülke ekonomisine sunduğu katkı ile ilgili misafirleri bilgilendirdi. Ziyaret minik öğrencilere verilen ikram ve tekrar buluşmak üzere verilen söz, hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.