19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Minikler Polisleri Unutmadı

Dilovası 11.04.2018 - 12:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Minikler Polisleri Unutmadı

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ile Dilovası Akşemsettin İlkokulu öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Yıldönümü dolayısı ile Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ile Dilovası Akşemsettin İlkokulu öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş’e çiçek takdim ettiler. Ziyarette bir konuşma yapan Dilovası İlçe Milli eğitim müdürü Murat Balay, “Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Yıldönümü kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ederek polislerimizin bu mutlu gününde yanlarında olduk.     EMNİYETİ TANIDILAR İlçemiz Akşemseddin İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları resim çalışmaları ve çiçekleri emniyet müdürümüz Sayın Ahmet Turan Güneş’e öğrencilerimiz tarafından takdim edildi. Öğrenci ve öğretmenlerimiz emniyet binasını gezerek tanıdılar. Güvenliğimiz için her türlü fedakârlığı katlanan gerektiğinde canlarini feda eden kahraman Türk polisimizin bu anlamlı gününü kutluyor tüm polis mensubu kardeşlerimize aileleriyle birlikte nice mutlu güzel yıllar diliyoruz.” dedi. KÜBRA AKABALI
Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ile Dilovası Akşemsettin İlkokulu öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Yıldönümü dolayısı ile Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ile Dilovası Akşemsettin İlkokulu öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş’e çiçek takdim ettiler. Ziyarette bir konuşma yapan Dilovası İlçe Milli eğitim müdürü Murat Balay, “Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Yıldönümü kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ederek polislerimizin bu mutlu gününde yanlarında olduk.

 

 

EMNİYETİ TANIDILAR

İlçemiz Akşemseddin İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları resim çalışmaları ve çiçekleri emniyet müdürümüz Sayın Ahmet Turan Güneş’e öğrencilerimiz tarafından takdim edildi. Öğrenci ve öğretmenlerimiz emniyet binasını gezerek tanıdılar. Güvenliğimiz için her türlü fedakârlığı katlanan gerektiğinde canlarini feda eden kahraman Türk polisimizin bu anlamlı gününü kutluyor tüm polis mensubu kardeşlerimize aileleriyle birlikte nice mutlu güzel yıllar diliyoruz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.