GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Minikler, yeteneklerini geliştiriyor!

Kocaeli 19.11.2019 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Minikler, yeteneklerini geliştiriyor!

Minik ressamlar tuval başında

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Güzel Sanatlar Çocuk Resim Bölümü öğrencileri hünerlerini sergiliyor. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Güzel Sanatlar Çocuk Resim Bölümü öğrencileri Anıtparkta bulunan Güzel Sanatlar Merkezi’nde eğitimlerini sürdürüyor. Eğitmen Berrin Bul tarafından eğitim alan 8-15 yaş arası 60 öğrenci, resim yapmanın inceliklerini öğreniyor. 2 yıl süren eğitim süresince resim çizme eğitimi alan öğrenciler, resim konusundaki yeteneklerini geliştirerek iyi birer ressam olma yolunda ilerliyor. BU YIL 240 KİŞİDEN 30’U ALINDI Desen tasarımı, renk bilgisi, resim çizme teknikleri ve tuval üzerine resim çizme çalışmaları yapan öğrenciler, her yıl mayıs ayında yapılan yılsonu sergisinde bir yıl boyunca yaptıkları resim eserlerini sergileme fırsatı da buluyor. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından bu yıl yapılan yetenek sınavına çocuk resim bölümü için 240 kişinin başvuru yaptığını ve 240 çocuktan 30’unun seçilerek çocuk resim bölümüne alındığını belirten çocuk resim eğitmeni Berrin Bul, öğrencilerinin resim yaparak birçok kazanım elde ettiğinin altını çizdi. RESİM ÇOCUKLARI MOTİVE EDİYOR Çocuk resim bölümü öğrencilerinin resim çizerek olaylara ve nesnelere bakış açısının değiştiğini ifade eden Berrin Bul, çocukların resim çizerek vizyonlarının genişlediğini,  ezberden değil uygulamalı olarak resim çizmeyi öğrendiklerini ifade etti. Bul, resim çizmenin çocuklar üzerinde bir motivasyon aracı olduğunu, dersleri müzik eşliğinde oyunlar oynayarak eğlenceli bir şekilde işlediklerini belirtti.
Minik ressamlar tuval başında

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Güzel Sanatlar Çocuk Resim Bölümü öğrencileri hünerlerini sergiliyor. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Güzel Sanatlar Çocuk Resim Bölümü öğrencileri Anıtparkta bulunan Güzel Sanatlar Merkezi’nde eğitimlerini sürdürüyor. Eğitmen Berrin Bul tarafından eğitim alan 8-15 yaş arası 60 öğrenci, resim yapmanın inceliklerini öğreniyor. 2 yıl süren eğitim süresince resim çizme eğitimi alan öğrenciler, resim konusundaki yeteneklerini geliştirerek iyi birer ressam olma yolunda ilerliyor.

BU YIL 240 KİŞİDEN 30’U ALINDI

Desen tasarımı, renk bilgisi, resim çizme teknikleri ve tuval üzerine resim çizme çalışmaları yapan öğrenciler, her yıl mayıs ayında yapılan yılsonu sergisinde bir yıl boyunca yaptıkları resim eserlerini sergileme fırsatı da buluyor. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından bu yıl yapılan yetenek sınavına çocuk resim bölümü için 240 kişinin başvuru yaptığını ve 240 çocuktan 30’unun seçilerek çocuk resim bölümüne alındığını belirten çocuk resim eğitmeni Berrin Bul, öğrencilerinin resim yaparak birçok kazanım elde ettiğinin altını çizdi.

RESİM ÇOCUKLARI MOTİVE EDİYOR

Çocuk resim bölümü öğrencilerinin resim çizerek olaylara ve nesnelere bakış açısının değiştiğini ifade eden Berrin Bul, çocukların resim çizerek vizyonlarının genişlediğini,  ezberden değil uygulamalı olarak resim çizmeyi öğrendiklerini ifade etti. Bul, resim çizmenin çocuklar üzerinde bir motivasyon aracı olduğunu, dersleri müzik eşliğinde oyunlar oynayarak eğlenceli bir şekilde işlediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.