19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Miniklerden Gazetemize Ziyaret

Darıca 08.01.2018 - 13:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Miniklerden Gazetemize Ziyaret

Basamak Eğitim Kurumları bünyesindeki Darıca Mavi Basamak Anaokulu öğrencileri gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Darıca Mavi Basamak Anaokulu 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaret ettikleri gazetemizde gazetecilik hakkında bilgi aldı.  Muhabirlik ve gazete basımı hakkında bilgi almak üzere Banu Katalioğlu nezaretinde hedef Gazetesi'ni ziyaret eden minikleri, gazete çalışanları karşıladı. Minikler, ilk olarak gazetemiz Haber Sorumlusu Adnan Ayvaz ve spor muhabirimiz Çağlar Akar’dan haber hazırlanışı ve muhabirlik konusunda daha sonra da gazetemiz grafikeri Yağmur Sır’dan gazetenin dizgisi hakkında bilgi aldı. ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI Son olarak gazetenin basım işlerinin yürütüldüğü matbaa bölümüne geçen miniklere grafikerimiz Yağmur Sır çeşitli bilgiler verdi. Gazete basımını ilgi ve hayretle izleyen minikler konuyla ilgili muhabirlerimize çok sayıda soru yöneltti.  Ziyaret sırasında minikler tarafından Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Abbas Sır’a çiçek takdim edilirken, öğrenciler gazete çalışanlarımızın çalışan gazeteciler gününü kutladı. Miniklerin ziyareti çekilen hatıra fotoğraf ile son buldu. 
Basamak Eğitim Kurumları bünyesindeki Darıca Mavi Basamak Anaokulu öğrencileri gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Darıca Mavi Basamak Anaokulu 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaret ettikleri gazetemizde gazetecilik hakkında bilgi aldı.  Muhabirlik ve gazete basımı hakkında bilgi almak üzere Banu Katalioğlu nezaretinde hedef Gazetesi'ni ziyaret eden minikleri, gazete çalışanları karşıladı. Minikler, ilk olarak gazetemiz Haber Sorumlusu Adnan Ayvaz ve spor muhabirimiz Çağlar Akar’dan haber hazırlanışı ve muhabirlik konusunda daha sonra da gazetemiz grafikeri Yağmur Sır’dan gazetenin dizgisi hakkında bilgi aldı.

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI

Son olarak gazetenin basım işlerinin yürütüldüğü matbaa bölümüne geçen miniklere grafikerimiz Yağmur Sır çeşitli bilgiler verdi. Gazete basımını ilgi ve hayretle izleyen minikler konuyla ilgili muhabirlerimize çok sayıda soru yöneltti.  Ziyaret sırasında minikler tarafından Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Abbas Sır’a çiçek takdim edilirken, öğrenciler gazete çalışanlarımızın çalışan gazeteciler gününü kutladı. Miniklerin ziyareti çekilen hatıra fotoğraf ile son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.