GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Miniklerin Doğa Sevgisi

Darıca 22.05.2019 - 15:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Miniklerin Doğa Sevgisi

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde eğitim alan öğrencilere; doğa bilinci, hayvan sevgisi, doğayı sevip koruma gibi günümüzde büyük önem arz eden konular da gerekli eğitimler veriliyor. Kreş bahçesine dikilen ve o öğrenciler ile birlikte büyüyen organik meyve ağaçları ve sebzeler kreş öğrencileri tarafından öğretmenleri nezaretinde ağaçlardan toplandı. Öğrenciler toprağa ve ağaca dokunmanın heyecanını yaşarken bir yandan da kendi yetiştirdikleri ürünlerin hasadını yapmanın mutluluğunu yaşadılar. GELECEĞİN TEMİNATI Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş; “Çocuklarımız sağlıklı beslenmenin yanında üretimin ne olduğunu da öğrenmiş oldu. Doğal ürünleri kendi elleriyle yetiştirme imkânı bulan öğrenciler; yetiştirdikleri ürünlerin bakımı, korunması ve sorumluluğunun kazandırılması da kişisel gelişimleri için kendilerine büyük katkılar sağlayacaktır. Öğrencilerimiz geleceğin teminatıdır. Onları en iyi şekilde yetiştirmek ve gerekli olan bilinci kazandırmakta bizlerin en büyük görevleri arasındadır. Bizler bunun gibi sosyal projeler için elimizden gelen tüm çabayı da sarf edeceğiz” dedi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde eğitim alan öğrencilere; doğa bilinci, hayvan sevgisi, doğayı sevip koruma gibi günümüzde büyük önem arz eden konular da gerekli eğitimler veriliyor. Kreş bahçesine dikilen ve o öğrenciler ile birlikte büyüyen organik meyve ağaçları ve sebzeler kreş öğrencileri tarafından öğretmenleri nezaretinde ağaçlardan toplandı. Öğrenciler toprağa ve ağaca dokunmanın heyecanını yaşarken bir yandan da kendi yetiştirdikleri ürünlerin hasadını yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

GELECEĞİN TEMİNATI

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş; “Çocuklarımız sağlıklı beslenmenin yanında üretimin ne olduğunu da öğrenmiş oldu. Doğal ürünleri kendi elleriyle yetiştirme imkânı bulan öğrenciler; yetiştirdikleri ürünlerin bakımı, korunması ve sorumluluğunun kazandırılması da kişisel gelişimleri için kendilerine büyük katkılar sağlayacaktır. Öğrencilerimiz geleceğin teminatıdır. Onları en iyi şekilde yetiştirmek ve gerekli olan bilinci kazandırmakta bizlerin en büyük görevleri arasındadır. Bizler bunun gibi sosyal projeler için elimizden gelen tüm çabayı da sarf edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.