Minnetle ve Şükranla!

17.03.2019 - 15:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Minnetle ve Şükranla!

18 Mart Zaferi’nin arifesinde Yeni Zelanda’da meydana gelen hain haçlı saldırısı sonrası, Türkiye Çanakkale Zaferi’ni milli şuur ve vefayla kutlayacak. Atalarımızın canlarıyla ve kanlarıyla yazdığı Çanakkale Destanı için, Türk Milleti tek yürek.

Yarın Çanakkale Zaferi’nin Yıl Dönümü 104. Yıl Dönümü. Türkiye, Çanakkale Zaferi’nin 104.Yılında şehitlerini, buruk bir şekilde anacak. Yeni Zelanda’ da önceki gün, Cuma namazı sırasında meydana gelen Haçlı Terör Saldırısı sonrası, Atalarımızın canlarıyla ve kanlarıyla yazdığı Çanakkale Destanı, buruk bir şekilde kutlanacak. Yeni Zelanda’da, Çanakkale Zaferi’nin Yıl dönümüne denk gelen hain saldırıda 49 kişi şehit olurken, 3 vatandaşımız da ağır yaralandı. Saldırıya en sert tepkiyi her zaman ki gibi yine Türkiye gösterirken, İslam dünyası günlerdir ayakta. Gebze Bölgesinde de siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları da saldırıya tepki gösterirken, Çanakkale Zaferi böyle bir ortamda kutlanacak. ANADOLU’YA EBEDİ TÜRK YURDU MÜHRÜ Gebze Bölgesi’nde Çanakkale Zaferi için İlçe Kaymakamlıkları tarafından etkinlikle organize edildi. Vatandaşlarında yarın gerçekleşecek programlara büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Türk Milleti bugün yine tek yürek olarak, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nde şehit düşen Mehmetçiklerini ve Haçlı saldırılarına maruz kalan kardeşlerini anacak. 250 binden fazla Mehmetçiğin Şehit düştüğü Çanakkale, Anadolu’ya ebedi Türk yurdu mührünün vurulmasını sağlamıştı. ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMAYACAK Çanakkale Zaferiyle ilgili anma programları yarın Gebze’de 9.30’da Şehitlik ziyareti ile başlayacak, 10.30’da GKM düzenlenecek program ile devam edecek. Darıca’da 11.00’de Cumhuriyet Meydanı’na çelenk sunumu ile başlayıp, 11.30’da Denizyıldızları Lisesi’nde anma programı ile devam edip, 12.30’da şehitlik ziyaretiyle son bulacak. Bu destanı yazan aziz Mehmetçiklerimize bir kez daha Rahmet dilerken, şükranlarımızı sunuyoruz.
18 Mart Zaferi’nin arifesinde Yeni Zelanda’da meydana gelen hain haçlı saldırısı sonrası, Türkiye Çanakkale Zaferi’ni milli şuur ve vefayla kutlayacak. Atalarımızın canlarıyla ve kanlarıyla yazdığı Çanakkale Destanı için, Türk Milleti tek yürek.

Yarın Çanakkale Zaferi’nin Yıl Dönümü 104. Yıl Dönümü. Türkiye, Çanakkale Zaferi’nin 104.Yılında şehitlerini, buruk bir şekilde anacak. Yeni Zelanda’ da önceki gün, Cuma namazı sırasında meydana gelen Haçlı Terör Saldırısı sonrası, Atalarımızın canlarıyla ve kanlarıyla yazdığı Çanakkale Destanı, buruk bir şekilde kutlanacak. Yeni Zelanda’da, Çanakkale Zaferi’nin Yıl dönümüne denk gelen hain saldırıda 49 kişi şehit olurken, 3 vatandaşımız da ağır yaralandı. Saldırıya en sert tepkiyi her zaman ki gibi yine Türkiye gösterirken, İslam dünyası günlerdir ayakta. Gebze Bölgesinde de siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları da saldırıya tepki gösterirken, Çanakkale Zaferi böyle bir ortamda kutlanacak.

ANADOLU’YA EBEDİ TÜRK YURDU MÜHRÜ

Gebze Bölgesi’nde Çanakkale Zaferi için İlçe Kaymakamlıkları tarafından etkinlikle organize edildi. Vatandaşlarında yarın gerçekleşecek programlara büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Türk Milleti bugün yine tek yürek olarak, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nde şehit düşen Mehmetçiklerini ve Haçlı saldırılarına maruz kalan kardeşlerini anacak. 250 binden fazla Mehmetçiğin Şehit düştüğü Çanakkale, Anadolu’ya ebedi Türk yurdu mührünün vurulmasını sağlamıştı.

ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMAYACAK

Çanakkale Zaferiyle ilgili anma programları yarın Gebze’de 9.30’da Şehitlik ziyareti ile başlayacak, 10.30’da GKM düzenlenecek program ile devam edecek. Darıca’da 11.00’de Cumhuriyet Meydanı’na çelenk sunumu ile başlayıp, 11.30’da Denizyıldızları Lisesi’nde anma programı ile devam edip, 12.30’da şehitlik ziyaretiyle son bulacak. Bu destanı yazan aziz Mehmetçiklerimize bir kez daha Rahmet dilerken, şükranlarımızı sunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.