19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Miras” Çayırovalılarla Buluştu!

Çayırova 20.04.2017 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Miras” Çayırovalılarla Buluştu!

Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her yaştan seyirciye hitap eden konu ve konuklarla her ay yeni tiyatro gösterimlerini ilçe halkının beğenisine sunan Çayırova Belediyesi, bu ay “Miras” isimli yetişkin komedi oyununu tiyatro severlerle buluşturdu. Ebru Aksakallı’nın yazdığı ve Bayram Gündoğdu’nun yönettiği Miras isimli yetişkin tiyatro oyunu Müslümanlara haram kılınan "faiz" yerine, toplumlarda sınıfsal çatlakları önleyen yardımlaşma ile kardeşliğe davet eden ve helal kazanç kapısı açılmasının gerekliliğinin işlendiği, tiyatroda bir babanın evlilik yolunda iş sahibi olmak isteyen oğluna verdiği destek sürecinde ne gibi zorluklarla karşılaştığı anlatıldı. Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda sahnelenen tiyatro izleyicilerine bazen tebessüm ettirdi, bazen de hüzünlü ve duygulu anlar yaşattı.  

Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her yaştan seyirciye hitap eden konu ve konuklarla her ay yeni tiyatro gösterimlerini ilçe halkının beğenisine sunan Çayırova Belediyesi, bu ay “Miras” isimli yetişkin komedi oyununu tiyatro severlerle buluşturdu.

Ebru Aksakallı’nın yazdığı ve Bayram Gündoğdu’nun yönettiği Miras isimli yetişkin tiyatro oyunu Müslümanlara haram kılınan "faiz" yerine, toplumlarda sınıfsal çatlakları önleyen yardımlaşma ile kardeşliğe davet eden ve helal kazanç kapısı açılmasının gerekliliğinin işlendiği, tiyatroda bir babanın evlilik yolunda iş sahibi olmak isteyen oğluna verdiği destek sürecinde ne gibi zorluklarla karşılaştığı anlatıldı. Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda sahnelenen tiyatro izleyicilerine bazen tebessüm ettirdi, bazen de hüzünlü ve duygulu anlar yaşattı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.