19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mısır’dan Gebze´ye ziyaret

Gebze 17.07.2019 - 18:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Mısır’dan Gebze´ye ziyaret

Mısır Standardizasyon Kurumu (EOS) Başkanı Ashraf Esmael Mohamed Afify ve beraberindeki heyet 16 Temmuz 2019 tarihinde Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Gebze Kalite Kampüsü'nü ziyaret etti. Mısır’ın Enerji Verimliliği Etiketlemesi ile ilgili olarak TSE laboratuvarlarının yetkilendirilmesine ilişkin değerlendirme ve incelemeler yapmak üzere gerçekleştirdiği ziyarette, TSE Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan, Laboratuvarlar Grup Başkanı Ramazan Gümüştaş, ilgili birim müdürleri ve uzmanlar hazır bulundu. TSE İLE İŞBİRLİĞİ Makine ve Malzeme Laboratuvarı ile Elektroteknik Laboratuvarlarını ziyaret eden heyete uzmanlar ilgili test/deney düzenekleri, ekipmanları ile deneylerin yapılış yöntem ve amaçları hakkında bilgilendirmede bulundu. EOS Başkanı Afify incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede,  Mısır’da laboratuvar alt yapısının güçlendirilmesi ve daha etkin bir standardizasyon faaliyetinin yürütülmesi için TSE ile işbirliğini geliştirmek istediklerini belirtti. KÜBRA AKABALI

Mısır Standardizasyon Kurumu (EOS) Başkanı Ashraf Esmael Mohamed Afify ve beraberindeki heyet 16 Temmuz 2019 tarihinde Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Gebze Kalite Kampüsü'nü ziyaret etti. Mısır’ın Enerji Verimliliği Etiketlemesi ile ilgili olarak TSE laboratuvarlarının yetkilendirilmesine ilişkin değerlendirme ve incelemeler yapmak üzere gerçekleştirdiği ziyarette, TSE Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan, Laboratuvarlar Grup Başkanı Ramazan Gümüştaş, ilgili birim müdürleri ve uzmanlar hazır bulundu.

TSE İLE İŞBİRLİĞİ

Makine ve Malzeme Laboratuvarı ile Elektroteknik Laboratuvarlarını ziyaret eden heyete uzmanlar ilgili test/deney düzenekleri, ekipmanları ile deneylerin yapılış yöntem ve amaçları hakkında bilgilendirmede bulundu. EOS Başkanı Afify incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede,  Mısır’da laboratuvar alt yapısının güçlendirilmesi ve daha etkin bir standardizasyon faaliyetinin yürütülmesi için TSE ile işbirliğini geliştirmek istediklerini belirtti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.