Miting gibi SKM açılışı!

Gebze 17.02.2019 - 13:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Miting gibi SKM açılışı!

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’a gönüllüler ordusundan büyük destek

Bağımsız Gebze Belediyesi Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze Gölcüönü Meydanı Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yoğun sevgi gösterileri altında gerçekleştirdi.  SKM açılışında konuşan Çakır, “Gebze için alternatif oldum. Sizlerin desteğiyle Gebze’ye hizmet etme şansını yakalayacağız” dedi. Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarının organize edileceği SKM’lerin açılışını gerçekleştiriyor. İddialı bir şekilde 31 mart Yerel seçimlerine hazırlanan Çakır, Gölcüönü Meydanı’nda bulunan SKM bürosunun açılışını büyük sevgi gösterileri altında gerçekleştirdi. Yapılan açılış törenine STK temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Coşkunun ve heyecanın bir an olsun düşmediği açılış programında ilk olarak konuşan SKM Başkanı Ömer Avcı, “Merkezimizin Gebze’mize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Rabbim burada yapacağımız her türlü çalışmayı hayırlı eylesin. İlçemizdeki tüm vatandaşlarla el ele vererek 31 Mart’ta Gebze’nin anahtarlarını alacağız” dedi. GÖNÜLLÜLER ORDUSU Avcı’nın akabinde kendisine destek verenlere seslenen Çakır ise şu ifadeleri kullandı; ”Seçim çalışmalarımıza yaptığımız büyük mitingle başladık. Sahalara indikçe halkımızın bir değişim istediğini gördük. Ben Gebzeli için bir alternatif oldum. Mümkün olduğunca her yere ulaşmaya çalışıyorum. 14 mahalleye birden seçim ofislerimizi açtık. Aktif bir şekilde gönüllü ordusuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu.   GEBZE’YE HİZMET EDECEĞİZ Seçim çalışmalarına daha da hız verdiklerini ve Gebze’ye hizmet istediklerini vurgulayan çakır, “Bugünden itibaren sahada daha hızlı hareket edeceğiz ve her tarafa yayılacağız, 31 Mart’a hazır gireceğiz. Siyasilere karşı oluşan tüm kötü algıları birilerinin yıkması gerekiyor ve bunu da en iyi ben yaparım. Her zaman sizlerle iç içe olup çalışmalarımı sürdüreceğim. Sizlerin desteğiyle Gebze’ye hizmet etme şansını yakalayacağız.” dedi.  
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’a gönüllüler ordusundan büyük destek

Bağımsız Gebze Belediyesi Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze Gölcüönü Meydanı Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yoğun sevgi gösterileri altında gerçekleştirdi.  SKM açılışında konuşan Çakır, “Gebze için alternatif oldum. Sizlerin desteğiyle Gebze’ye hizmet etme şansını yakalayacağız” dedi.

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarının organize edileceği SKM’lerin açılışını gerçekleştiriyor. İddialı bir şekilde 31 mart Yerel seçimlerine hazırlanan Çakır, Gölcüönü Meydanı’nda bulunan SKM bürosunun açılışını büyük sevgi gösterileri altında gerçekleştirdi. Yapılan açılış törenine STK temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Coşkunun ve heyecanın bir an olsun düşmediği açılış programında ilk olarak konuşan SKM Başkanı Ömer Avcı, “Merkezimizin Gebze’mize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Rabbim burada yapacağımız her türlü çalışmayı hayırlı eylesin. İlçemizdeki tüm vatandaşlarla el ele vererek 31 Mart’ta Gebze’nin anahtarlarını alacağız” dedi.

GÖNÜLLÜLER ORDUSU

Avcı’nın akabinde kendisine destek verenlere seslenen Çakır ise şu ifadeleri kullandı; ”Seçim çalışmalarımıza yaptığımız büyük mitingle başladık. Sahalara indikçe halkımızın bir değişim istediğini gördük. Ben Gebzeli için bir alternatif oldum. Mümkün olduğunca her yere ulaşmaya çalışıyorum. 14 mahalleye birden seçim ofislerimizi açtık. Aktif bir şekilde gönüllü ordusuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu.  

GEBZE’YE HİZMET EDECEĞİZ

Seçim çalışmalarına daha da hız verdiklerini ve Gebze’ye hizmet istediklerini vurgulayan çakır, “Bugünden itibaren sahada daha hızlı hareket edeceğiz ve her tarafa yayılacağız, 31 Mart’a hazır gireceğiz. Siyasilere karşı oluşan tüm kötü algıları birilerinin yıkması gerekiyor ve bunu da en iyi ben yaparım. Her zaman sizlerle iç içe olup çalışmalarımı sürdüreceğim. Sizlerin desteğiyle Gebze’ye hizmet etme şansını yakalayacağız.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.