19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MODERN DİLOVASI

Dilovası 04.02.2015 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

MODERN DİLOVASI

Dilovası Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında toplandı. Mecliste konuşan Başkan Toltar, 2015 yılını hizmet yılı olarak değerlendirerek, önemli projelerin bu yıl içerisinde hayata geçeceğini belirtti.

8 Gündem maddesinin görüşüldüğü meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Toltar, “10 Aydır hep birlikte ilçemize hizmet için çalışıyoruz. Hizmeti yaparken de ortak çalışmalar ile kimseye ayrım yapmadan hizmet etmeye devam ediyoruz. Geçen süre içerisinde öncelikli sorunların çözümü için hazırlıklarımızı yaptık. Şimdi seçim beyannamemizde taahhüt ettiğimiz projeler ve ihtiyaç duyulan projelerin yapımı için düğmeye bastık. DİLOVASI ŞANTİYEYE DÖNECEK Bu yeni yıl bizim için hizmet yılı olacak. Öncelikli projelerimiz Doğu Kavşağı’nın ihalesi gerçekleşti. Mart ayında ilk kazmayı vuracağız. Bununla birlikte yapımında büyük bir eksiklik olan ve halkımıza ciddi sorun teşkil eden Batı Kavşağımızın giriş ve çıkışları konusunda proje hazır ve Doğu Kavşağımızla birlikte buranında yeniden yapılması için çalışma başlayacak. Mimar Sinan ve Orhangazi Mahallelerimizin Hastaneye bağlantı yolu için projemizi hazırladık. Görüşmelerimiz sürüyor. Demirciler Konağımızın restorasyonu için projemiz hazır. Tavşancıl Kapalı Spor Salonumuzun yeniden tadilatının yapılarak hizmete girmesi için çalışma başlatıldı. Dilovası’na yarı olimpik yüzme havuzu , Köylerimizin ortak kullanacağı futbol sahası, Bayraktepe parkının halka açılması için sosyal donatıların yapılması, Diliskelesi Balıkçı Barınağının yeniden yapımı, Diliskelesi’ne Körfez Geçiş Köprüsü manzaralı yeni güzel bir mesire alanı yapımı, Dilovası’na yeni kapalı semt pazarı, Tır ve Kamyon parkı, Toplu Konut çalışmasının hızlandırılması  gibi bir çok projemiz bu yıl içersinde yapımına başlanacaktır. MODERN DİLOVASI Bu yıl içerisinde 20’ye yakın önemli projemiz var. Kısacası Dilovamızı bu yıl bir şantiyeye çevireceğiz. Projelerimizin bitimiyle birlikte daha modern daha yaşanılabilir bir kent olacaktır. Tek gayemiz halkımıza hizmettir.”dedi. GÜNDEM MADDELERİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ Başkan Toltar’ın konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. 8 gündem maddesi içerisinde geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan meclis üyesi Enver Aydemir’in denetim komisyonu görevinden ayrılması sonucu yerine Halit Ekici’nin getirilmesi için oylama oy birliği ile gerçekleşti. Mecliste ayrıca kardeş şehir Macaristan’ın Szentgotthard Belediyesi ile diyalogların geliştirilmesi. Köylerde bulunan cami lojmanlarının mülkiyeti Dilovası Belediyesi’nde kalmak kaydıyla kullanım hakkının müftülüğe verilmesi konuları görüşüldü.
Dilovası Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında toplandı. Mecliste konuşan Başkan Toltar, 2015 yılını hizmet yılı olarak değerlendirerek, önemli projelerin bu yıl içerisinde hayata geçeceğini belirtti.

8 Gündem maddesinin görüşüldüğü meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Toltar, “10 Aydır hep birlikte ilçemize hizmet için çalışıyoruz. Hizmeti yaparken de ortak çalışmalar ile kimseye ayrım yapmadan hizmet etmeye devam ediyoruz. Geçen süre içerisinde öncelikli sorunların çözümü için hazırlıklarımızı yaptık. Şimdi seçim beyannamemizde taahhüt ettiğimiz projeler ve ihtiyaç duyulan projelerin yapımı için düğmeye bastık.

DİLOVASI ŞANTİYEYE DÖNECEK

Bu yeni yıl bizim için hizmet yılı olacak. Öncelikli projelerimiz Doğu Kavşağı’nın ihalesi gerçekleşti. Mart ayında ilk kazmayı vuracağız. Bununla birlikte yapımında büyük bir eksiklik olan ve halkımıza ciddi sorun teşkil eden Batı Kavşağımızın giriş ve çıkışları konusunda proje hazır ve Doğu Kavşağımızla birlikte buranında yeniden yapılması için çalışma başlayacak. Mimar Sinan ve Orhangazi Mahallelerimizin Hastaneye bağlantı yolu için projemizi hazırladık. Görüşmelerimiz sürüyor. Demirciler Konağımızın restorasyonu için projemiz hazır. Tavşancıl Kapalı Spor Salonumuzun yeniden tadilatının yapılarak hizmete girmesi için çalışma başlatıldı. Dilovası’na yarı olimpik yüzme havuzu , Köylerimizin ortak kullanacağı futbol sahası, Bayraktepe parkının halka açılması için sosyal donatıların yapılması, Diliskelesi Balıkçı Barınağının yeniden yapımı, Diliskelesi’ne Körfez Geçiş Köprüsü manzaralı yeni güzel bir mesire alanı yapımı, Dilovası’na yeni kapalı semt pazarı, Tır ve Kamyon parkı, Toplu Konut çalışmasının hızlandırılması  gibi bir çok projemiz bu yıl içersinde yapımına başlanacaktır.

MODERN DİLOVASI

Bu yıl içerisinde 20’ye yakın önemli projemiz var. Kısacası Dilovamızı bu yıl bir şantiyeye çevireceğiz. Projelerimizin bitimiyle birlikte daha modern daha yaşanılabilir bir kent olacaktır. Tek gayemiz halkımıza hizmettir.”dedi.

GÜNDEM MADDELERİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Başkan Toltar’ın konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. 8 gündem maddesi içerisinde geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan meclis üyesi Enver Aydemir’in denetim komisyonu görevinden ayrılması sonucu yerine Halit Ekici’nin getirilmesi için oylama oy birliği ile gerçekleşti. Mecliste ayrıca kardeş şehir Macaristan’ın Szentgotthard Belediyesi ile diyalogların geliştirilmesi. Köylerde bulunan cami lojmanlarının mülkiyeti Dilovası Belediyesi’nde kalmak kaydıyla kullanım hakkının müftülüğe verilmesi konuları görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.