19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mor Menekşe 1 puanla başladı 0-0

Spor 02.04.2015 - 16:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Mor Menekşe 1 puanla başladı 0-0

Gebzespor U-17 takımı Türkiye Şampiyonası A Grubu’nda bugün ilk maçında karşı karşıya geldiği Edirne DSİ takımıyla 0-0 berabere kaldı.

Maçın ilk yarısında rüzgara karşı oynayan Mor Menekşeler, buna rağmen kalesinde pozisyon vermezken, ikinci yarıda yakaladığı 5 net fırsattan gol çıkaramadı. Bu sonucun ardından ilk maçından 1 puan çıkaran Gebzespor U-17 takımı yarın saat 16:30’da Güneşlispor’la karşılaşacak. Gebzespor, Güneşlispor’u yendiği taktirde puanını 4’e çıkaracak ve bir sonraki gün oynanacak olan Edirne DSİ-Güneşlispor maçının sonucunu bekleyecek. Olası bir puan eşitliğinde averaj farkına bakılmaksızın seri penaltı atışlarına geçilecek. GEBZESPOR, EDİRNE DSİ KARŞISINA ŞU 11’LE ÇIKTI: Emre, Rafet, Eray, Sefa, Ömer, Fatih, Burak Açıkgöz, Yusuf, Hamza, Oğuz ve Burak Aşkın  
Gebzespor U-17 takımı Türkiye Şampiyonası A Grubu’nda bugün ilk maçında karşı karşıya geldiği Edirne DSİ takımıyla 0-0 berabere kaldı.

Maçın ilk yarısında rüzgara karşı oynayan Mor Menekşeler, buna rağmen kalesinde pozisyon vermezken, ikinci yarıda yakaladığı 5 net fırsattan gol çıkaramadı. Bu sonucun ardından ilk maçından 1 puan çıkaran Gebzespor U-17 takımı yarın saat 16:30’da Güneşlispor’la karşılaşacak. Gebzespor, Güneşlispor’u yendiği taktirde puanını 4’e çıkaracak ve bir sonraki gün oynanacak olan Edirne DSİ-Güneşlispor maçının sonucunu bekleyecek. Olası bir puan eşitliğinde averaj farkına bakılmaksızın seri penaltı atışlarına geçilecek.

GEBZESPOR, EDİRNE DSİ KARŞISINA ŞU 11’LE ÇIKTI:

Emre, Rafet, Eray, Sefa, Ömer, Fatih, Burak Açıkgöz, Yusuf, Hamza, Oğuz ve Burak Aşkın

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.