19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Moralliyiz inanıyoruz!

Spor 02.11.2018 - 15:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Moralliyiz inanıyoruz!

Çamlıcaspor karşısında şeytanın bacağını kırarak ilk galibiyetini geçen hafta alan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor, 9.Grup’un 7.haftasında Pazar günü deplasmanda kentlisi Derbentspor’un konuğu olacak. Bu sezon 3.kez bir Kocaeli temsilcisi ile karşılaşacak olan Erol Çağlın’ın öğrencileri, ligin ilk haftasında Doğantepespor deplasmanından 4-1’lik yenilgiyle ayrılmış, 5.haftada ise deplasmanda Belediye Derincespor ile golsüz berabere kalmıştı. AKA VE MUHARREM KADRODA YOK Derbentspor’u 2 puan geriden takip eden Çayırovaspor, rakibini devirerek bölge sıralaması adına önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Temsilcimizde sakatlıkları bulunan Aka ve Muharrem Kaban zorlu maçta forma giyemeyecekler. Derbent Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Tekirdağ bölgesi hakemi Mete Aylıoğlu yönetecek.

Çamlıcaspor karşısında şeytanın bacağını kırarak ilk galibiyetini geçen hafta alan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor, 9.Grup’un 7.haftasında Pazar günü deplasmanda kentlisi Derbentspor’un konuğu olacak. Bu sezon 3.kez bir Kocaeli temsilcisi ile karşılaşacak olan Erol Çağlın’ın öğrencileri, ligin ilk haftasında Doğantepespor deplasmanından 4-1’lik yenilgiyle ayrılmış, 5.haftada ise deplasmanda Belediye Derincespor ile golsüz berabere kalmıştı.

AKA VE MUHARREM KADRODA YOK

Derbentspor’u 2 puan geriden takip eden Çayırovaspor, rakibini devirerek bölge sıralaması adına önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Temsilcimizde sakatlıkları bulunan Aka ve Muharrem Kaban zorlu maçta forma giyemeyecekler. Derbent Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Tekirdağ bölgesi hakemi Mete Aylıoğlu yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.