Motorsikletlere Sıkı Denetim

Darıca 18.04.2018 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Motorsikletlere Sıkı Denetim

Darıca’da yaklaşık 10 gün içinde üst üste yaşanan motor kazalarının bir kısmı ölümle sonuçlanırken diğerlerinde de ağır yaralıların ve hasarların meydana gelmesi İlçe Emniyet Müdürlüğünü adeta alarma geçirdi.

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi okul caddesi üzerindeki dal-çık önünde meydana gelen kazada motorsiklet üzerinde ki iki kardeşten biri yaşama veda ederken Bayramoğlu İMKB Ticaret Lisesi önünde yaşanan motorsiklet kazasında ise kuzen oldukları öğrenilen iki gençte hayata tutunamadı. Yine Bayramoğlu Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde meydana gelen bir başka kazada da bahçe ve sera işleri ile uğraşan bir traktörle motorsikletin çarpışması sonucu üzerindeki genç bacaklarında oluşan kırıkla kazayı ucuz atlatmıştı. ÇOĞU EHLİYETSİZ Polis kayıtlarına yansımayan irili çaplı yaşanan birçok motorsiklet kazalarında kullanıcı gençlerin birçoğunda kask olmadığı hatta birçoğunun ehliyet sahibi olmadıkları da öğrenildi. 18 yaşından küçük olan bazı gençlerin özellikle lise önlerinde dikkat çekici hareketler yapmaları da bu kazalara davetiye çıkarıyor. Bölgemizde yaşanan kazalarda motorsiklet sürücüleri kadar otomobil sürücülerinin de hatalı oldukları belirtiliyor. Kavşak noktası geçişlerde, araç geçişlerinde motorları adeta trafikte yok sayarak araçlarını kullanan şoförlerin de sıkı denetleneceği bu konuda duyarsız olan tüm araç ve motorsiklet kullanıcılarını polisi arayarak başta plaka olmak üzere bilgi verilmesi belirtildi.
Darıca’da yaklaşık 10 gün içinde üst üste yaşanan motor kazalarının bir kısmı ölümle sonuçlanırken diğerlerinde de ağır yaralıların ve hasarların meydana gelmesi İlçe Emniyet Müdürlüğünü adeta alarma geçirdi.

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi okul caddesi üzerindeki dal-çık önünde meydana gelen kazada motorsiklet üzerinde ki iki kardeşten biri yaşama veda ederken Bayramoğlu İMKB Ticaret Lisesi önünde yaşanan motorsiklet kazasında ise kuzen oldukları öğrenilen iki gençte hayata tutunamadı. Yine Bayramoğlu Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde meydana gelen bir başka kazada da bahçe ve sera işleri ile uğraşan bir traktörle motorsikletin çarpışması sonucu üzerindeki genç bacaklarında oluşan kırıkla kazayı ucuz atlatmıştı.

ÇOĞU EHLİYETSİZ

Polis kayıtlarına yansımayan irili çaplı yaşanan birçok motorsiklet kazalarında kullanıcı gençlerin birçoğunda kask olmadığı hatta birçoğunun ehliyet sahibi olmadıkları da öğrenildi. 18 yaşından küçük olan bazı gençlerin özellikle lise önlerinde dikkat çekici hareketler yapmaları da bu kazalara davetiye çıkarıyor. Bölgemizde yaşanan kazalarda motorsiklet sürücüleri kadar otomobil sürücülerinin de hatalı oldukları belirtiliyor. Kavşak noktası geçişlerde, araç geçişlerinde motorları adeta trafikte yok sayarak araçlarını kullanan şoförlerin de sıkı denetleneceği bu konuda duyarsız olan tüm araç ve motorsiklet kullanıcılarını polisi arayarak başta plaka olmak üzere bilgi verilmesi belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.