Motosiklet ile Servis Minibüsü Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Gebze 08.09.2017 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Motosiklet ile Servis Minibüsü Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Servis aracına çarpan 16 yaşındaki motosiklet sürücüsü öldü!

Gebze’de motosiklet ile servis minibüsünün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre,  Osman Yılmaz Mahallesi  Develi Durağı mevkisinde  Fatih T. (16) yönetimindeki motosiklet, Selçuk K. idaresindeki servis minibüsüyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü  Fatih T. ve arkasında bulunan Metin K. yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, otopsi için  Gebze  Fatih Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Bu arada servis şoförü Selçuk K, polis ekiplerince gözaltına alındı. Kaza yerinden kaçan ve daha sonra  Fatih Devlet Hastanesi'ne gelen Metin K'nın ise tedavisi sürüyor.
Servis aracına çarpan 16 yaşındaki motosiklet sürücüsü öldü!

Gebze’de motosiklet ile servis minibüsünün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre,  Osman Yılmaz Mahallesi  Develi Durağı mevkisinde  Fatih T. (16) yönetimindeki motosiklet, Selçuk K. idaresindeki servis minibüsüyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü  Fatih T. ve arkasında bulunan Metin K. yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, otopsi için  Gebze  Fatih Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Bu arada servis şoförü Selçuk K, polis ekiplerince gözaltına alındı. Kaza yerinden kaçan ve daha sonra  Fatih Devlet Hastanesi'ne gelen Metin K'nın ise tedavisi sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.