M.Paşa için Metin Oktay’a!

Spor 14.11.2019 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

M.Paşa için Metin Oktay’a!

1.Küme’de ligin ikinci yarısının perdesi açılıyor. A Grubu’nda haftanın merakla beklenen karşılaşması Pazar günü Mustafapaşaspor ile Derincespor A.Ş arasında oynanacak. Ligin ilk devresinin son 5 maçını kazanarak müthiş bir çıkış yakalayan Selim Özkan yönetimindeki Mustafapaşaspor, grupta henüz yenilgi yüzü görmeyen Derincespor’a ilk mağlubiyetini tattırmak istiyor. ÖZKAN: TARAFTAR BİZİM İÇİN İTİCİ GÜÇ Namağlup lider rakibi karşısında sahadan zaferle ayrılarak rakibiyle puanlarını eşitlemek isteyen Gebze temsilcisinde teknik direktör Özkan, Gebzeli futbolseverleri bu maça davet etti. Özkan, “Üst üste aldığımız 5 galibiyet ile gerçekten çok iyi bir hava yakaladık. Pazar günü güçlü rakibimizi taraftarımızın desteğiyle devirmek istiyoruz. Gebzeli futbolseverleri yanımızda görmenin bizim için önemli bir itici güç olacağına inanıyorum” dedi. Metin Oktay Stadı’nda maç Pazar günü saat 17.00’da oynanacak

1.Küme’de ligin ikinci yarısının perdesi açılıyor. A Grubu’nda haftanın merakla beklenen karşılaşması Pazar günü Mustafapaşaspor ile Derincespor A.Ş arasında oynanacak. Ligin ilk devresinin son 5 maçını kazanarak müthiş bir çıkış yakalayan Selim Özkan yönetimindeki Mustafapaşaspor, grupta henüz yenilgi yüzü görmeyen Derincespor’a ilk mağlubiyetini tattırmak istiyor.

ÖZKAN: TARAFTAR BİZİM İÇİN İTİCİ GÜÇ

Namağlup lider rakibi karşısında sahadan zaferle ayrılarak rakibiyle puanlarını eşitlemek isteyen Gebze temsilcisinde teknik direktör Özkan, Gebzeli futbolseverleri bu maça davet etti. Özkan, “Üst üste aldığımız 5 galibiyet ile gerçekten çok iyi bir hava yakaladık. Pazar günü güçlü rakibimizi taraftarımızın desteğiyle devirmek istiyoruz. Gebzeli futbolseverleri yanımızda görmenin bizim için önemli bir itici güç olacağına inanıyorum” dedi. Metin Oktay Stadı’nda maç Pazar günü saat 17.00’da oynanacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.