19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MSB’den30 Ağustos paylaşımı

Gündem 30.08.2020 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MSB’den30 Ağustos paylaşımı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel klip. Video "Vatanıma göz dikip kılıç çekilmedikçe kılıç çekmeyen Türk askeriyiz. Bırakın kışlayı cephede bile küfre düşmemiş Türk askeriyiz" ifadeleriyle paylaşıldı. Milli Savunma Bakanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan ve komandoların yer aldığı bir rap videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. KOMANDO YER ALDI Komandoların yer aldığı videoya şu not düşüldü: * Vatanıma göz dikip kılıç çekilmedikçe, kılıç çekmeyen Türk askeriyiz. * Bırakın kışlayı cephede bile, küfre düşmemiş Türk askeriyiz. YEMİNLE BAŞLADI Komando yemini ile başlayan videoda, Hüseyin Nihat Atsız’ın ‘Kahramanların ölümü’ şiirine de yer verildi. Video, “Ne mutlu Türk’üm diyene. Ezan dinmez bayrak inmez. Şehitler ölmez vatan bölünmez” sözleri ile sona erdi. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Milli Savunma Bakanlığı'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel klip. Video "Vatanıma göz dikip kılıç çekilmedikçe kılıç çekmeyen Türk askeriyiz. Bırakın kışlayı cephede bile küfre düşmemiş Türk askeriyiz" ifadeleriyle paylaşıldı.

Milli Savunma Bakanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan ve komandoların yer aldığı bir rap videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

KOMANDO YER ALDI

Komandoların yer aldığı videoya şu not düşüldü:

* Vatanıma göz dikip kılıç çekilmedikçe, kılıç çekmeyen Türk askeriyiz.

* Bırakın kışlayı cephede bile, küfre düşmemiş Türk askeriyiz.

YEMİNLE BAŞLADI

Komando yemini ile başlayan videoda, Hüseyin Nihat Atsız’ın ‘Kahramanların ölümü’ şiirine de yer verildi.

Video, “Ne mutlu Türk’üm diyene. Ezan dinmez bayrak inmez. Şehitler ölmez vatan bölünmez” sözleri ile sona erdi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.