MTV için bugün son

Ekonomi 31.01.2017 - 06:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MTV için bugün son

Araç sahipleri dikkat! Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ilk taksitini ödeme süresi bugün sona eriyor. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın sitesinde yer alan duyuruya göre, mükellefler 2017 yılı MTV ilk taksit ödemesini, GİB'in internet sayfası aracılığıyla bugün saat 22.00'ye kadar kredi kartı ve banka kartı ile yapabilecek. Söz konusu ödeme ayrıca GİB mobil uygulaması, anlaşmalı bankaların internet bankacılığı ve banka şubeleri ile ilgili vergi daireleri üzerinden de gerçekleştirilebilecek. Bankalar, isteyen araç sahiplerine MTV'de vade farksız 4 aya varan taksit imkanı da sunuyor. MTV, her yıl Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere 2 eşit taksitte ödeniyor..

Araç sahipleri dikkat! Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ilk taksitini ödeme süresi bugün sona eriyor. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın sitesinde yer alan duyuruya göre, mükellefler  yılı MTV ilk taksit ödemesini, GİB'in internet sayfası aracılığıyla bugün saat 22.00'ye kadar kredi kartı ve banka kartı ile yapabilecek. Söz konusu ödeme ayrıca GİB mobil uygulaması, anlaşmalı bankaların internet bankacılığı ve banka şubeleri ile ilgili vergi daireleri üzerinden de gerçekleştirilebilecek. Bankalar, isteyen araç sahiplerine MTV'de vade farksız 4 aya varan taksit imkanı da sunuyor. MTV, her yıl Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere 2 eşit taksitte ödeniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.