19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Mucize gerçekleşmedi 1-1

Spor 30.04.2016 - 19:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mucize gerçekleşmedi 1-1

Mucize gerçekleşmedi 1-1

Sezonun son maçında deplasmanda Bayburt G.Ö.İ ile karşı karşıya gelen Darıca G.B, rakibiyle 1-1 berabere kalarak Play-Off’un dışında kaldı. Sezonu 54 puanla 7.sırada bitiren sarı yeşilliler, Bayburt maçıyla birlikte 15.beraberliğini aldı. Play-Off şansını mucizelere bırakarak ligde son maçına çıkan Darıca G.B, Bayburt deplasmanında umduğunu bulamadı. Rakibiyle 1-1 berabere kalan sarı yeşilliler, Play-Off yarışında saf dışı kalırken, haftanın merakla beklenen maçında Çorum Belediyespor sahasında konuk ettiği İskenderunspor’u 1-0 yenerek adını Play-Off’lara yazdırdı. Körfez İskenderunspor takımı ise BAL ligine düşen ekip oldu. KORNERDEN YEDİK Seyircisiz oynanan maçta Darıca G.B özellikle ilk yarıda tutuk bir oyun ortaya koyarken, ev sahibi ekip ilk yarının son dakikasında kornerden gelen bir orta sonucunda Fatih Arat’ın kafasından bir gol bularak devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda daha iyi bir futbol ortaya koyan Darıca G.B, üste üste ataklarla rakibi bunalttı. Mücadelenin 76.dakikasında hızlı gelişen atak sonucunda Tuncay’ın pasında topla buluşan Murat Can sol ayağıyla sert bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu. Maçın kalan dakikalarında başka gol olması ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ Beylerbeyispor-Bayburt G.Ö.İ Çorum BLD-Niğde BLD. Öte yandan Kastamonuspor'un 2. Lig'e yükseldiği Spor Toto 3. Lig 3. Grup'tan Körfez İskenderunspor, Tavşanlı Linyitspor, Çine Madran ve Sandıklıspor ise BAL Ligi'ne düşen ekipler oldu.    
Mucize gerçekleşmedi 1-1

Sezonun son maçında deplasmanda Bayburt G.Ö.İ ile karşı karşıya gelen Darıca G.B, rakibiyle 1-1 berabere kalarak Play-Off’un dışında kaldı. Sezonu 54 puanla 7.sırada bitiren sarı yeşilliler, Bayburt maçıyla birlikte 15.beraberliğini aldı.

Play-Off şansını mucizelere bırakarak ligde son maçına çıkan Darıca G.B, Bayburt deplasmanında umduğunu bulamadı. Rakibiyle 1-1 berabere kalan sarı yeşilliler, Play-Off yarışında saf dışı kalırken, haftanın merakla beklenen maçında Çorum Belediyespor sahasında konuk ettiği İskenderunspor’u 1-0 yenerek adını Play-Off’lara yazdırdı. Körfez İskenderunspor takımı ise BAL ligine düşen ekip oldu.

KORNERDEN YEDİK

Seyircisiz oynanan maçta Darıca G.B özellikle ilk yarıda tutuk bir oyun ortaya koyarken, ev sahibi ekip ilk yarının son dakikasında kornerden gelen bir orta sonucunda Fatih Arat’ın kafasından bir gol bularak devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda daha iyi bir futbol ortaya koyan Darıca G.B, üste üste ataklarla rakibi bunalttı. Mücadelenin 76.dakikasında hızlı gelişen atak sonucunda Tuncay’ın pasında topla buluşan Murat Can sol ayağıyla sert bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu. Maçın kalan dakikalarında başka gol olması ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ

Beylerbeyispor-Bayburt G.Ö.İ

Çorum BLD-Niğde BLD.

Öte yandan Kastamonuspor'un 2. Lig'e yükseldiği Spor Toto 3. Lig 3. Grup'tan Körfez İskenderunspor, Tavşanlı Linyitspor, Çine Madran ve Sandıklıspor ise BAL Ligi'ne düşen ekipler oldu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.