Müdür Balay’dan velilere teşekkür mesajı

Eğitim 13.10.2020 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Müdür Balay’dan velilere teşekkür mesajı

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, salgın dolayısıyla öğrenci velilerinin okullara alınmama kuralına hassasiyet göstererek uyan öğrenci velilerine teşekkür etti. Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü, yüz yüze eğitime geçiş aşamalarında koronavirüs salgını dolayısıyla alınan okul binalarına öğrenci velilerinin alınmama kuralına uyan vatandaşlara sosyal medya hesabından yaptığı paylaştığı mesajla teşekkür etti. Ancak kuralların sadece okul binasında değil, bina dışında da uygulanmasını, sosyal mesafeye dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “ Okul binalarına girmeyerek dışarıda beklediğiniz için hepinize çok teşekkür ederiz. Ancak aynı hassasiyeti bina dışında beklerken de göstermenizi çok rica ederim. Lütfen, mesafeyi koruyalım çünkü sizin sağlığınız; öğrencilerimizin, toplumun sağlığı demek.”

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, salgın dolayısıyla öğrenci velilerinin okullara alınmama kuralına hassasiyet göstererek uyan öğrenci velilerine teşekkür etti.

Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü, yüz yüze eğitime geçiş aşamalarında koronavirüs salgını dolayısıyla alınan okul binalarına öğrenci velilerinin alınmama kuralına uyan vatandaşlara sosyal medya hesabından yaptığı paylaştığı mesajla teşekkür etti. Ancak kuralların sadece okul binasında değil, bina dışında da uygulanmasını, sosyal mesafeye dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “ Okul binalarına girmeyerek dışarıda beklediğiniz için hepinize çok teşekkür ederiz. Ancak aynı hassasiyeti bina dışında beklerken de göstermenizi çok rica ederim. Lütfen, mesafeyi koruyalım çünkü sizin sağlığınız; öğrencilerimizin, toplumun sağlığı demek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.