Müezzinoğlu hepsini bir araya getirdi!

Kocaeli 14.10.2016 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Müezzinoğlu hepsini bir araya getirdi!

Bugün bir dizi temas için ilimize gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu “Kocaeli’nin iş hayatındaki huzuru Türkiye’nin sanayi ihracatındaki dinamikliği ve geleceği için çok önemlidir” ifadelerine yer verdi.  Bakan Müezzinoğlu, bugün sabah saat 09.00’da İzmit’e geldi ve ilk olarak Ramada İzmit Oteli’nde Kocaeli milletvekilleri, siyasi partilerin il başkanları ve STK temsilcileriyle toplandı. Toplantıya Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, KOTO Başkanı Semih Barış, İş Sağlığı Genel Müdürü Tarkan Alpay, Türk Eğitim Sen Başkanı Yaşar Şanlı, Türk-İş Bölge Temsilcisi ve Türk Metal-Sen Şube Başkanı Yakup Yıldız ve daire müdürleri katıldı. "4.SÜNÜ KOCAELİ'DE YAPIYORUZ" Bakan Müezzinoğlu yaptığı ilk açıklamada "Ülke çapında çalışma hayatı ile başlatılan değerlendirme toplantılarının 4.sünü Kocaeli'de yapıyoruz. Yapacağımız toplantılarla çalışma hayatı ile ilgili konu başlıklarını değerlendireceğiz. Kocaeli sanayi ihracatında en dinamik illerimizden biri. Kocaeli’de çalışma ortamının huzuru için daha neler yapabilabilinir onları konuşacağız. " dedi. Çalışma Bakanı, öğlen yemeğini Brisa Fabrikası’nda işçilerle birlikte yiyecek. Müezzinoğlu, saat 14.00’te AK Parti İl Başkanlığı’na yapacağı ziyaretin ardından şehrimizden ayrılacak.

Bugün bir dizi temas için ilimize gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu “Kocaeli’nin iş hayatındaki huzuru Türkiye’nin sanayi ihracatındaki dinamikliği ve geleceği için çok önemlidir” ifadelerine yer verdi. 

Bakan Müezzinoğlu, bugün sabah saat 09.00’da İzmit’e geldi ve ilk olarak Ramada İzmit Oteli’nde Kocaeli milletvekilleri, siyasi partilerin il başkanları ve STK temsilcileriyle toplandı. Toplantıya Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, KOTO Başkanı Semih Barış, İş Sağlığı Genel Müdürü Tarkan Alpay, Türk Eğitim Sen Başkanı Yaşar Şanlı, Türk-İş Bölge Temsilcisi ve Türk Metal-Sen Şube Başkanı Yakup Yıldız ve daire müdürleri katıldı.

"4.SÜNÜ KOCAELİ'DE YAPIYORUZ"

Bakan Müezzinoğlu yaptığı ilk açıklamada "Ülke çapında çalışma hayatı ile başlatılan değerlendirme toplantılarının 4.sünü Kocaeli'de yapıyoruz. Yapacağımız toplantılarla çalışma hayatı ile ilgili konu başlıklarını değerlendireceğiz. Kocaeli sanayi ihracatında en dinamik illerimizden biri. Kocaeli’de çalışma ortamının huzuru için daha neler yapabilabilinir onları konuşacağız. " dedi.

Çalışma Bakanı, öğlen yemeğini Brisa Fabrikası’nda işçilerle birlikte yiyecek. Müezzinoğlu, saat 14.00’te AK Parti İl Başkanlığı’na yapacağı ziyaretin ardından şehrimizden ayrılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.