Müezzinoğlu'ndan GSS müjdesi

Kocaeli 15.02.2017 - 15:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Müezzinoğlu'ndan GSS müjdesi

İlimize gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu önemli açıklamalarda bulundu, Batı Trakya Türkleri için müjde verdi Kaynak: Müezzinoğlu'ndan GSS müjdesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şube Başkanı Lütfi Bodur ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da hazır bulundu. Samimi ve neşeli geçen görüşmede Bakan Müezzinoğlu, dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.   BATI TRAKYA TÜRKLERİNE MÜJDEYİ VERDİ Ziyarette konuşan Bakan Müezzinoğlu, "80 milyon vatandaşımızla birlikte ülkemizin bölünmez bütünlüğüne umutla ve güvenle yürüyen bir yolculuğumuz var. Burada en büyük ihtiyacımız birlik ve beraberliğimizdir, geleceğe beraber yürüyebilmemizdir. Bu anlamda Batı Trakya Dayanışma Derneği kendi ölçeğinde ama daha çok Balkan’ı geniş ölçekte aldığımız zaman, Balkanlardan gelerek bu ülkeye kendini teslim eden vatandaşlarımızı milletin bir unsuru ve parçası olarak kendilerini kabul ediyorlar” dedi.   PLANLAMA YAPTIK Ankara’da yapılan çalıştayda göçmenlere yönelik önemli konuları görüştüklerini belirten Bakan Müezzinoğlu, “Çalıştayda Balkan göçmenlerini ve Balkanların sorunları çalıştayını yaptık. Özellikle bu anlamda BAL-GÖK’ün koordinasyonu altında yaptık çalıştayımızı. Burada önümüze gelen 4 tane konu başlığı var. Bunlardan birincisi vatandaşlıkla ilgili sorunlar,ikincisi çalışma izinleriyle ilgili sorunlar, üçüncüsü ise ikamet tezkerelerinin kısa süreli olmasıyla ilgili sorunlar. Bazı buna benzer problemler var. Bunları gerek Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğüyle gerekse Göç İdaresi’nin dinamikleriyle bir planlama yaptık” diye konuştu.   GSS MÜJDESİ Batı Trakya Türkleri'ne GSS müjdesi veren Bakan Müezznoğlu, “Hazırladığımız yasa tasarısıyla birlikte Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup ta birinci derecede yakınları Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayanlar 53 TL’lik primleri Sosyal Güvenlik Primi ödeyerek sağlık hizmetini bu ülke içerisinde alabilecekler” dedi. Bakan Müezzinoğlu programın ardından Kocaeli Sanayi Odası'nda düzenlenen meclis toplantısına katıldı.
İlimize gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu önemli açıklamalarda bulundu, Batı Trakya Türkleri için müjde verdi Kaynak: Müezzinoğlu'ndan GSS müjdesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şube Başkanı Lütfi Bodur ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da hazır bulundu. Samimi ve neşeli geçen görüşmede Bakan Müezzinoğlu, dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

 

BATI TRAKYA TÜRKLERİNE MÜJDEYİ VERDİ

Ziyarette konuşan Bakan Müezzinoğlu, "80 milyon vatandaşımızla birlikte ülkemizin bölünmez bütünlüğüne umutla ve güvenle yürüyen bir yolculuğumuz var. Burada en büyük ihtiyacımız birlik ve beraberliğimizdir, geleceğe beraber yürüyebilmemizdir. Bu anlamda Batı Trakya Dayanışma Derneği kendi ölçeğinde ama daha çok Balkan’ı geniş ölçekte aldığımız zaman, Balkanlardan gelerek bu ülkeye kendini teslim eden vatandaşlarımızı milletin bir unsuru ve parçası olarak kendilerini kabul ediyorlar” dedi.

 

PLANLAMA YAPTIK

Ankara’da yapılan çalıştayda göçmenlere yönelik önemli konuları görüştüklerini belirten Bakan Müezzinoğlu, “Çalıştayda Balkan göçmenlerini ve Balkanların sorunları çalıştayını yaptık. Özellikle bu anlamda BAL-GÖK’ün koordinasyonu altında yaptık çalıştayımızı. Burada önümüze gelen 4 tane konu başlığı var. Bunlardan birincisi vatandaşlıkla ilgili sorunlar,ikincisi çalışma izinleriyle ilgili sorunlar, üçüncüsü ise ikamet tezkerelerinin kısa süreli olmasıyla ilgili sorunlar. Bazı buna benzer problemler var. Bunları gerek Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğüyle gerekse Göç İdaresi’nin dinamikleriyle bir planlama yaptık” diye konuştu.

 

GSS MÜJDESİ

Batı Trakya Türkleri'ne GSS müjdesi veren Bakan Müezznoğlu, “Hazırladığımız yasa tasarısıyla birlikte Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup ta birinci derecede yakınları Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayanlar 53 TL’lik primleri Sosyal Güvenlik Primi ödeyerek sağlık hizmetini bu ülke içerisinde alabilecekler” dedi.

Bakan Müezzinoğlu programın ardından Kocaeli Sanayi Odası'nda düzenlenen meclis toplantısına katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.