Müftü Örnek’ten Kurban Çağrısı

Gebze 09.08.2018 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Müftü Örnek’ten Kurban Çağrısı

Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, “Türkiye Diyanet Vakfı, vekâletle Kurban organizasyonunda yine bu Kurban Bayramı’nda yurt içi ve yurt dışında sizlerin vereceği hisselerle binlerce mazlumların sofrasına aş olacak. Gebzeli vatandaşlarımızın kurban desteğini bekliyoruz.” dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerini umut olacak. Türkiye Diyanet Vakfı kurban bağışları ile ilgili bilgi veren Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, “Günümüzde bilgiyi, iyiliği ve kardeşliği paylaştığımız alanların başında artık medya ve sosyal medya geliyor. Sizler de kardeşliğin, iyiliğin yayılması için bu haberi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Güzel olan, iyi olan bir faaliyetin, çalışmanın herkes tarafından duyulması için günümüzde kitle iletişim araçları, medya ve sosyal medyanın önemi artık bir gerçek. Sizler de bu haberi çevrenizle paylaşarak iyilik, kardeşlik ve güzelliğin yayılmasına omuz verebilirsiniz. Türkiye Diyanet Vakfı her yıl Kurban bayramında dünyanın yüzlerce farklı noktasında yaşayan müslümanlara kardeşliği, iyiliği ve güzelliği taşıyor. İKİNCİ KURBAN KESME FIRSATI Türkiye Diyanet Vakfı, Vekaletle Kurban organizasyonunda yine bu Kurban Bayramında yurt içi ve yurt dışında sizlerin vereceği hisselerle binlerce mazlumların sofrasına aş koyacak.   Yurt içi 850, yurt dışı 625 tl olan bir hisse bedeli imkânı olanlar için ikinci bir kurban kesme fırsatı sunuyor. Türkiye Diyanet Vakfı tarafından belirlenen bedeler, yurtiçinde kendi imkânlarıyla kurbanlarını kesenler için ayrıca ikinci bir kurban kesme imkânını sunuyor. Normal kurban hissesinin yurt içinde dörtte biri, yurt dışı için üçte birine denk gelen bedeller ikinci bir kurban kesmek isteyenler için hayır kapısına dönüşüyor.” diyerek Gebzelileri Tür Diyanet Vakfı’na bağış yapma çağrısında bulundu. KÜBRA AKABALI  
Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, “Türkiye Diyanet Vakfı, vekâletle Kurban organizasyonunda yine bu Kurban Bayramı’nda yurt içi ve yurt dışında sizlerin vereceği hisselerle binlerce mazlumların sofrasına aş olacak. Gebzeli vatandaşlarımızın kurban desteğini bekliyoruz.” dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerini umut olacak. Türkiye Diyanet Vakfı kurban bağışları ile ilgili bilgi veren Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, “Günümüzde bilgiyi, iyiliği ve kardeşliği paylaştığımız alanların başında artık medya ve sosyal medya geliyor. Sizler de kardeşliğin, iyiliğin yayılması için bu haberi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Güzel olan, iyi olan bir faaliyetin, çalışmanın herkes tarafından duyulması için günümüzde kitle iletişim araçları, medya ve sosyal medyanın önemi artık bir gerçek. Sizler de bu haberi çevrenizle paylaşarak iyilik, kardeşlik ve güzelliğin yayılmasına omuz verebilirsiniz. Türkiye Diyanet Vakfı her yıl Kurban bayramında dünyanın yüzlerce farklı noktasında yaşayan müslümanlara kardeşliği, iyiliği ve güzelliği taşıyor.

İKİNCİ KURBAN KESME FIRSATI

Türkiye Diyanet Vakfı, Vekaletle Kurban organizasyonunda yine bu Kurban Bayramında yurt içi ve yurt dışında sizlerin vereceği hisselerle binlerce mazlumların sofrasına aş koyacak.   Yurt içi 850, yurt dışı 625 tl olan bir hisse bedeli imkânı olanlar için ikinci bir kurban kesme fırsatı sunuyor. Türkiye Diyanet Vakfı tarafından belirlenen bedeler, yurtiçinde kendi imkânlarıyla kurbanlarını kesenler için ayrıca ikinci bir kurban kesme imkânını sunuyor. Normal kurban hissesinin yurt içinde dörtte biri, yurt dışı için üçte birine denk gelen bedeller ikinci bir kurban kesmek isteyenler için hayır kapısına dönüşüyor.” diyerek Gebzelileri Tür Diyanet Vakfı’na bağış yapma çağrısında bulundu.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.