Muğla mesaisi başladı

Spor 26.04.2017 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Muğla mesaisi başladı

2016-2017 sezonunun son maçında sahasında Muğlaspor’u konuk edecek olan Darıca Gençlerbirliği’nde bu karşılaşmanın hazırlıkları dün start aldı. Haftanın ilk çalışmasında futbolcuların neşeli halleri teknik heyetin yüzünü güldürdü. Cumartesi günü sahasında Muğlaspor karşısında son lig maçına çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği’nde bu karşılaşmanın mesaisi başladı. Teknik Direktör Galip Gündoğdu yönetiminde saat 11.30’da başlayan haftanın ilk çalışması 1 buçuk saat sürdü. Antrenman öncesinde bazı futbolcuların salon çalışması yaptıkları gözlenirken, idmanın ilk 20 dakikalık bölümünde 12 Bingölspor maçında süre alan oyuncular grup halinde, süre almayan futbolcular ise 2’şerli gruplar halinde düz koşu yaptı. Düz koşu sonrasında istasyon çalışması yapan sarı yeşilli futbolcular antrenmanın son bölümünde ise ayak tenisi oynadılar. Ayak tenisi sırasında eğlenceli görüntüler ortaya çıkarken, futbolcuların neşeli halleri teknik heyetin de yüzünü güldürdü.

2016-2017 sezonunun son maçında sahasında Muğlaspor’u konuk edecek olan Darıca Gençlerbirliği’nde bu karşılaşmanın hazırlıkları dün start aldı. Haftanın ilk çalışmasında futbolcuların neşeli halleri teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Cumartesi günü sahasında Muğlaspor karşısında son lig maçına çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği’nde bu karşılaşmanın mesaisi başladı. Teknik Direktör Galip Gündoğdu yönetiminde saat 11.30’da başlayan haftanın ilk çalışması 1 buçuk saat sürdü. Antrenman öncesinde bazı futbolcuların salon çalışması yaptıkları gözlenirken, idmanın ilk 20 dakikalık bölümünde 12 Bingölspor maçında süre alan oyuncular grup halinde, süre almayan futbolcular ise 2’şerli gruplar halinde düz koşu yaptı. Düz koşu sonrasında istasyon çalışması yapan sarı yeşilli futbolcular antrenmanın son bölümünde ise ayak tenisi oynadılar. Ayak tenisi sırasında eğlenceli görüntüler ortaya çıkarken, futbolcuların neşeli halleri teknik heyetin de yüzünü güldürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.