Muhabirimiz sordu, dedesi yanıtladı

Gebze 25.04.2020 - 19:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muhabirimiz sordu, dedesi yanıtladı

Gazetemizin muhabiri Refik Sıla Güvenç, uzun zamandır görmediği dedesi Refik Güvenç ile görüntülü konuştu. İstanbul'da yaşayan 91 yaşındaki emekli albay dedesiyle her gün görüntülü konuşan Güvenç, dedesine 65 yaş ve yukarısı için gündemde olan iyileştirme kuralları hakkında görüşünü sordu.  Bu günler sona erecektir Yaşlıların bir ayı aşkın bir süredir evde sıkıldıklarını, bu konuda yapılacak olan düzeltme ve iyileştirmelerin faydalı olacağını kaydeden 91 yaşındaki Refik Güvenç, "Hareketsiz kaldık. Güneşe hasretiz. Yetkilerin kararlarına saygılıyız. Herşey bizim sağlığımız için. Bugünlerin geçeceğine inanıyorum. Çocuklarımı ve torunlarımı özledim. Her gün telefonla görüşüyoruz. Yaşlılar olarak duygusal günler geçiriyoruz. Bizler için yapılacak olan düzeltme hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak hepimize iyi gelecektir, bu kararı destekliyorum" şeklinde konuştu.

Gazetemizin muhabiri Refik Sıla Güvenç, uzun zamandır görmediği dedesi Refik Güvenç ile görüntülü konuştu. İstanbul'da yaşayan 91 yaşındaki emekli albay dedesiyle her gün görüntülü konuşan Güvenç, dedesine 65 yaş ve yukarısı için gündemde olan iyileştirme kuralları hakkında görüşünü sordu. 

Bu günler sona erecektir
Yaşlıların bir ayı aşkın bir süredir evde sıkıldıklarını, bu konuda yapılacak olan düzeltme ve iyileştirmelerin faydalı olacağını kaydeden 91 yaşındaki Refik Güvenç, "Hareketsiz kaldık. Güneşe hasretiz. Yetkilerin kararlarına saygılıyız. Herşey bizim sağlığımız için. Bugünlerin geçeceğine inanıyorum. Çocuklarımı ve torunlarımı özledim. Her gün telefonla görüşüyoruz. Yaşlılar olarak duygusal günler geçiriyoruz. Bizler için yapılacak olan düzeltme hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak hepimize iyi gelecektir, bu kararı destekliyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.