Muharrem İnce bugün, Kocaeli’de!

Siyaset 25.09.2020 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muharrem İnce bugün, Kocaeli’de!

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce bugün Memleket Hareketi kapsamında Kocaeli’ye geliyor. Yaptığı açıklamalarda muhalefetin yetersiz olduğuna dikkat çekerek Memleket Hareketi’ni başlatan Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce bugün Kocaeli’ye geliyor. Memleket Hareketi’nin duraklarından biri olan Kocaeli’de vatandaşlarla bir araya gelecek olan İnce’nin yapacağı açıklamalar merak ediliyor.    

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce bugün Memleket Hareketi kapsamında Kocaeli’ye geliyor.

Yaptığı açıklamalarda muhalefetin yetersiz olduğuna dikkat çekerek Memleket Hareketi’ni başlatan Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce bugün Kocaeli’ye geliyor. Memleket Hareketi’nin duraklarından biri olan Kocaeli’de vatandaşlarla bir araya gelecek olan İnce’nin yapacağı açıklamalar merak ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.