19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Muhasebecilere İndirim Protokolü

Kocaeli 01.04.2016 - 12:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Muhasebecilere İndirim Protokolü

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) ile Hospitalpark Darıca Hastanesi yetkilileri arasında geçtiğimiz gün indirim protokolü imzalandı.

Protokole göre Kocaeli SMMM Odası üyeleri, stajyerleri ve çalışanları Hospitalpark Darıca Hastanesi’nin hizmetlerinden indirimli yararlanabilecek. ÜYELER, STAJYERLER VE ÇALIŞANLARA ÖZEL Kocaeli SMMM Odası ile Hospitalpark Darıca Hastanesi arasında imzalanan indirim protokolüne göre KSMMMO üyeleri, stajyerleri ve çalışanları hastane hizmetlerinden indirimli yararlanabilecek. Protokol imzasını Kocaeli SMMM Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen atarken Hospitalpark Darıca Hastanesi adına ise İnsan Kaynakları ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Nazan Dere törende hazır bulundu. Protokolle ilgili açıklamada bulunan KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen, “bugün kurumumuz adına önemli imzalardan bir tanesi atıldı. Anlaşma gereği, üyelerimiz, stajyerlerimiz ve çalışanlarımız hastane hizmetlerinden indirimli faydalanacak. Hastane yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.  
Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) ile Hospitalpark Darıca Hastanesi yetkilileri arasında geçtiğimiz gün indirim protokolü imzalandı.

Protokole göre Kocaeli SMMM Odası üyeleri, stajyerleri ve çalışanları Hospitalpark Darıca Hastanesi’nin hizmetlerinden indirimli yararlanabilecek.
ÜYELER, STAJYERLER VE ÇALIŞANLARA ÖZEL
Kocaeli SMMM Odası ile Hospitalpark Darıca Hastanesi arasında imzalanan indirim protokolüne göre KSMMMO üyeleri, stajyerleri ve çalışanları hastane hizmetlerinden indirimli yararlanabilecek. Protokol imzasını Kocaeli SMMM Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen atarken Hospitalpark Darıca Hastanesi adına ise İnsan Kaynakları ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Nazan Dere törende hazır bulundu. Protokolle ilgili açıklamada bulunan KSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen, “bugün kurumumuz adına önemli imzalardan bir tanesi atıldı. Anlaşma gereği, üyelerimiz, stajyerlerimiz ve çalışanlarımız hastane hizmetlerinden indirimli faydalanacak. Hastane yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.





 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.