Mühendislere Müjde

25.01.2016 - 08:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mühendislere Müjde

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, mühendislere istihdam müjdesi verdi.Bakan Faruk Çelik, 2016 yılında bakanlığına tahsis edilecek açıktan ve naklen atamakontenjanı dahilinde, KPSS sonucuna göre bakanlığın kadro ve hizmet ihtiyacı doğrultusunda veteriner hekim, ziraat mühendisi, gıda mühendisi ve su ürünleri mühendisialımı planlandığını bildirdi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, mühendislere istihdam müjdesi verdi.Bakan Faruk Çelik, 2016 yılında bakanlığına tahsis edilecek açıktan ve naklen kontenjanı dahilinde, KPSS sonucuna göre bakanlığın kadro ve hizmet ihtiyacı doğrultusunda veteriner hekim, ziraat mühendisi, gıda mühendisi ve su ürünleri mühendisialımı planlandığını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.