Muhtar Aktaş: İyilik bulaşıcıdır

Gebze 22.04.2020 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muhtar Aktaş: İyilik bulaşıcıdır

Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş, corona virüs salgını dönemi boyunca mahallelilerle beraber kenetlendiklerini ifade ederek “Bu zor günleri birlik ve dayanışma ile beraber aşacağız. Dertlere derman olmak için çok sayıda yardım gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz” dedi. OLAN OLMAYANA YARDIM EDİYOR Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş, son bir aydır corona virüs salgını nedeniyle mahallelilerle birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını bu zor günlerin dayanışma ile atlatılacağına inandığını kaydetti. Aktaş, “Corona virüs salgını tüm dünyada ve ülkemizde etkili. İnşallah bu günleri atlatacağız. Mahalle olarak gencine yaşlısına bu dönem kol kanat gerdik. Kol kanat germeye devam edeceğiz. İyilik bulaşıcıdır. Durumu olan olmayana yardım ediyor, bu öyle bir dönem” dedi. YAŞLILARIMIZ BAŞIMIZIN TACI Mahallede maddi manevi çok sayıda yardım gerçekleştirdiklerini ve muhtarlık olarak çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş, “Mesela yeni eşya alacak olanlar, eskisini olmayana veriyor. Buna aracı oluyoruz. Birinin eskisi bir başkasının yenisi. Durumu olanın olmayana vermesine vesile oluyoruz. Mahalledeki yaşlılarımıza koşuyoruz, onların dertlerini dinliyor, yetkililere iletiyoruz. Muhtarlık olarak gece gündüz mahallelilerleyiz” dedi. MANEVİ GÜZELLİKLER ÇOK BAŞKA Bu zor günlerin geçeceğine inandığını kaydeden Muhtar Esengül Aktaş, “Bu ülke zorluklar yaşadı. Nice zorluklar gördü. Bu günler de geçecektir. İyilikle geçecektir, dayanışma ve kol kola vererek geçecektir. Pazarımızda durumu olmayanların aldığı bir stant oluşturduk. Pazarcılarımızla beraber durumu olan veriyor, durumu olmayan alıyor. Bunlar güzel şeyler. Bunlar manevi güzellikler. İyilikle bu günlerin atlatılacağına olan inancım yüksek. Her şey yeniden normale dönecektir” ifadesini kullandı.

Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş, corona virüs salgını dönemi boyunca mahallelilerle beraber kenetlendiklerini ifade ederek “Bu zor günleri birlik ve dayanışma ile beraber aşacağız. Dertlere derman olmak için çok sayıda yardım gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz” dedi.


OLAN OLMAYANA YARDIM EDİYOR
Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş, son bir aydır corona virüs salgını nedeniyle mahallelilerle birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını bu zor günlerin dayanışma ile atlatılacağına inandığını kaydetti. Aktaş, “Corona virüs salgını tüm dünyada ve ülkemizde etkili. İnşallah bu günleri atlatacağız. Mahalle olarak gencine yaşlısına bu dönem kol kanat gerdik. Kol kanat germeye devam edeceğiz. İyilik bulaşıcıdır. Durumu olan olmayana yardım ediyor, bu öyle bir dönem” dedi.

YAŞLILARIMIZ BAŞIMIZIN TACI
Mahallede maddi manevi çok sayıda yardım gerçekleştirdiklerini ve muhtarlık olarak çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş, “Mesela yeni eşya alacak olanlar, eskisini olmayana veriyor. Buna aracı oluyoruz. Birinin eskisi bir başkasının yenisi. Durumu olanın olmayana vermesine vesile oluyoruz. Mahalledeki yaşlılarımıza koşuyoruz, onların dertlerini dinliyor, yetkililere iletiyoruz. Muhtarlık olarak gece gündüz mahallelilerleyiz” dedi.

MANEVİ GÜZELLİKLER ÇOK BAŞKA
Bu zor günlerin geçeceğine inandığını kaydeden Muhtar Esengül Aktaş, “Bu ülke zorluklar yaşadı. Nice zorluklar gördü. Bu günler de geçecektir. İyilikle geçecektir, dayanışma ve kol kola vererek geçecektir. Pazarımızda durumu olmayanların aldığı bir stant oluşturduk. Pazarcılarımızla beraber durumu olan veriyor, durumu olmayan alıyor. Bunlar güzel şeyler. Bunlar manevi güzellikler. İyilikle bu günlerin atlatılacağına olan inancım yüksek. Her şey yeniden normale dönecektir” ifadesini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.