Muhtar Kandaz Askeri Alan İçin Mücadele Veriyor

Gebze 11.01.2018 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Muhtar Kandaz Askeri Alan İçin Mücadele Veriyor

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’ın, “Gebze Askeri Topçu Kışlası konut alanına dönüştürülmesin, sosyal tesis yapılsın!” yapılsın çağrısına Gebze Kaymakamlığı’ndan cevap geldi.

İlçe İdari Şube Başkanları ve ilçe muhtarları ile 25 Ekim’de Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında yapılan toplantıda Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, Gebze Askeri Topçu Kışlası’nın yerini TOKİ ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından konut alanına dönüştürülmemesi, bu alanın sosyal tesis, okul, yeşil alan ve kamu alanları olarak planlanması talebini iletmişti. Muhtar Kandaz’ın bu isteği Gebze Kaymakamlığı tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na iletildi. DEĞERLENDİRİLECEK Muhtar Kandaz’ın talebinin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na iletilmesini ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi talebe cevap verdi. Muhtar Kandaz’a iletilen dilekçede, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kaymakamlığımıza gönderilen İlgi(b) sayılı cevabi yazıda, Gebze ilçesi Sultan Orhan Mahallesi, Karma kullanımlı proje alanı kavramsal tasarım projesi ve plan değişikliği işi kapsamında değerlendirileceği belirtilmektedir.” ifadelerine yer verildi. AYNI KARAR GEBZE’DE VERİLSİN Muhtar Kandaz daha önce talebini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile görüşmüş, askeriyeden boşalan arazinin TOKİ’ye devredilmesine karşı çıkarak, tamamının Gebze’nin nefes alabileceği bir mekân olması talebinde bulunmuştu. Darıca’daki askeriyeden boşalan arazinin tamamını Darıca halkının hizmetine verilmesinden duyduğu mutluluğu ileten Muhtar Kandaz, aynı kararın Gebze için verilmesini Başkan Karaosmanoğlu’ndan istemişti. Haber: Kübra AKABALI
Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’ın, “Gebze Askeri Topçu Kışlası konut alanına dönüştürülmesin, sosyal tesis yapılsın!” yapılsın çağrısına Gebze Kaymakamlığı’ndan cevap geldi.

İlçe İdari Şube Başkanları ve ilçe muhtarları ile 25 Ekim’de Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında yapılan toplantıda Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, Gebze Askeri Topçu Kışlası’nın yerini TOKİ ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından konut alanına dönüştürülmemesi, bu alanın sosyal tesis, okul, yeşil alan ve kamu alanları olarak planlanması talebini iletmişti. Muhtar Kandaz’ın bu isteği Gebze Kaymakamlığı tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na iletildi.

DEĞERLENDİRİLECEK

Muhtar Kandaz’ın talebinin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na iletilmesini ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi talebe cevap verdi. Muhtar Kandaz’a iletilen dilekçede, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kaymakamlığımıza gönderilen İlgi(b) sayılı cevabi yazıda, Gebze ilçesi Sultan Orhan Mahallesi, Karma kullanımlı proje alanı kavramsal tasarım projesi ve plan değişikliği işi kapsamında değerlendirileceği belirtilmektedir.” ifadelerine yer verildi.

AYNI KARAR GEBZE’DE VERİLSİN

Muhtar Kandaz daha önce talebini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile görüşmüş, askeriyeden boşalan arazinin TOKİ’ye devredilmesine karşı çıkarak, tamamının Gebze’nin nefes alabileceği bir mekân olması talebinde bulunmuştu. Darıca’daki askeriyeden boşalan arazinin tamamını Darıca halkının hizmetine verilmesinden duyduğu mutluluğu ileten Muhtar Kandaz, aynı kararın Gebze için verilmesini Başkan Karaosmanoğlu’ndan istemişti.

Haber: Kübra AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.