GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

MUHTARLAR’DA YENİ İSİM: “KABACA”

Gebze 17.05.2017 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MUHTARLAR’DA YENİ İSİM: “KABACA”

Gebze Muhtarlar Derneği’nde Başkanlık el değiştirdi. Mevcut Başkan Kadıllı Muhtarı Necati Özyurt ile Mollafenari Muhtarı Davut Kabaca’nın aday olduğu kongrede kazanan Davut kabaca ve yönetim kurulu oldu. Gebzeli Muhtarların Olağan Kongresi, 2 listeli gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik içerisinde, Gebze Ailesi olarak yapılan kongrede Davut Kabaca 30 oy alırken, Necati Özyurt 10 oy aldı. Davut Kabaca’nın yönetim kurulu Erol Yıldız, Halil Gük, Remzi Kandaz, Musa Uslu, Necati Kütük, Tezcan Gürlek, Ahmet İmamoğlu, Kafer Ceyhanlı, Sait Erol ve Necati Araba’dan oluştu. ÖNEMLİ OLAN GEBZE’YE HİZMET ETMEK Gebzeli Muhtarları bu heyecanlı yarışta yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kazanan kim olursa olsun önemli olanın Gebze’ye hizmet etmek olduğunu belirterek, “Hepimiz seçilmiş kişiler olarak Gebze’ye hizmet ediyoruz. Önemli olan Gebze’ye hizmet etmek. Kentimize karşı sorumluluklarımız var. 8 yıllık görev süremizce muhtarlarla birlikte olduk, sorun yaşamadık. Bu iş gönül işi. Severek yapılır. Kazanan kim olursa olsun, sonuç çok önemli değil. Demokratik yarış içinde kırmadan dökmeden yarışmak önemli. Sonuç ne olursa olsun Gebze’nin aleyhine bir durum yok. Hepimiz Gebze ailesiyiz, yine beraberiz. Kim olursa olsun başımızın üstünde yeri var. Dedi. KAZANAN GEBZE AİLESİ Yeni başkan Davut Kabaca ise destek veren ve vermeyen herkese teşekkür ederek, “Necati ağabeyimize bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra bende bu Aileye hizmet etmek istiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi. Eski başkan Necati Özyurt ise, “Burada kazanmak, kaybetmek önemli değil. Kim olursa olsun hizmet edecektir. Seçimden sonra da birlikte hareket edeceğiz, burada hizmet yarışı vardır, bunun dışında başka bir durum yoktur. Hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. Necati Özyurt'un listesi: Necati Özyurt, İrfan malkoç, Enver Koçar, Mehmet kesgin, Merdali Koç, Mehmet Yavaş, Hüseyin Ayar, Ahmet imamoğlu, Mehmet Aydın, Mustafa Uysal, Necati Kütük

Gebze Muhtarlar Derneği’nde Başkanlık el değiştirdi. Mevcut Başkan Kadıllı Muhtarı Necati Özyurt ile Mollafenari Muhtarı Davut Kabaca’nın aday olduğu kongrede kazanan Davut kabaca ve yönetim kurulu oldu.

Gebzeli Muhtarların Olağan Kongresi, 2 listeli gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik içerisinde, Gebze Ailesi olarak yapılan kongrede Davut Kabaca 30 oy alırken, Necati Özyurt 10 oy aldı. Davut Kabaca’nın yönetim kurulu Erol Yıldız, Halil Gük, Remzi Kandaz, Musa Uslu, Necati Kütük, Tezcan Gürlek, Ahmet İmamoğlu, Kafer Ceyhanlı, Sait Erol ve Necati Araba’dan oluştu.

ÖNEMLİ OLAN GEBZE’YE HİZMET ETMEK

Gebzeli Muhtarları bu heyecanlı yarışta yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kazanan kim olursa olsun önemli olanın Gebze’ye hizmet etmek olduğunu belirterek, “Hepimiz seçilmiş kişiler olarak Gebze’ye hizmet ediyoruz. Önemli olan Gebze’ye hizmet etmek. Kentimize karşı sorumluluklarımız var. 8 yıllık görev süremizce muhtarlarla birlikte olduk, sorun yaşamadık. Bu iş gönül işi. Severek yapılır. Kazanan kim olursa olsun, sonuç çok önemli değil. Demokratik yarış içinde kırmadan dökmeden yarışmak önemli. Sonuç ne olursa olsun Gebze’nin aleyhine bir durum yok. Hepimiz Gebze ailesiyiz, yine beraberiz. Kim olursa olsun başımızın üstünde yeri var. Dedi.

KAZANAN GEBZE AİLESİ

Yeni başkan Davut Kabaca ise destek veren ve vermeyen herkese teşekkür ederek, “Necati ağabeyimize bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra bende bu Aileye hizmet etmek istiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Eski başkan Necati Özyurt ise, “Burada kazanmak, kaybetmek önemli değil. Kim olursa olsun hizmet edecektir. Seçimden sonra da birlikte hareket edeceğiz, burada hizmet yarışı vardır, bunun dışında başka bir durum yoktur. Hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. Necati Özyurt'un listesi: Necati Özyurt, İrfan malkoç, Enver Koçar, Mehmet kesgin, Merdali Koç, Mehmet Yavaş, Hüseyin Ayar, Ahmet imamoğlu, Mehmet Aydın, Mustafa Uysal, Necati Kütük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.