19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Muhtarlar derneği Vali Güzeloğlu’na gitti!

Gebze 20.01.2020 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muhtarlar derneği Vali Güzeloğlu’na gitti!

İlçelerimizde görev yapan muhtarların dernek başkanları, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret ederken, Gebze Bölgesini Darıca Muhtarlar Derneği adına Kenan Demirbaş ve Dilovası Muhtarlar Derneği adına ise Şahin Kot temsil etti.

İlimiz ilçelerinin Muhtarlar Derneği Başkanlarından, Darıca Muhtarlar Derneği’ni temsilen Kenan Demirbaş, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, Dilovası Muhtarlar Derneği Başkanını Temsilen Şahin Kot, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Efe, 3,5 yıl Kocaeli’de görev yaptıktan sonra Diyarbakır Valisi olan Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret ettiler. VALİ GÜZELOĞLU’NDAN SELAM VAR 01 Ekim 2014 Tarihinde Kocaeli Valisi olarak göreve başlayan ve 3,5 yılın ardından Diyarbakır’a ataması yapılan Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret eden Muhtarlar Derneği Başkanları, valinin kendilerine gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle teşekkür ettiler. Vali Güzeloğlu’nun ise bu sürpriz ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden muhtarlar derneği başkanları, kendilerine oldukça yakın ilgi gösteren Vali Güzeloğlu’nun Kocaelililere selam ve sevgilerini de gönderdiğini söylediler. Diğer yandan, Muhtarlar Derneği Başkanları, Vali Güzeloğlu’nu bir zamanlar görev yaptığı Kocaeli’ye misafir olarak davet ettiklerini ifade ettiler.  
İlçelerimizde görev yapan muhtarların dernek başkanları, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret ederken, Gebze Bölgesini Darıca Muhtarlar Derneği adına Kenan Demirbaş ve Dilovası Muhtarlar Derneği adına ise Şahin Kot temsil etti.

İlimiz ilçelerinin Muhtarlar Derneği Başkanlarından, Darıca Muhtarlar Derneği’ni temsilen Kenan Demirbaş, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, Dilovası Muhtarlar Derneği Başkanını Temsilen Şahin Kot, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Efe, 3,5 yıl Kocaeli’de görev yaptıktan sonra Diyarbakır Valisi olan Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret ettiler.

VALİ GÜZELOĞLU’NDAN SELAM VAR

01 Ekim 2014 Tarihinde Kocaeli Valisi olarak göreve başlayan ve 3,5 yılın ardından Diyarbakır’a ataması yapılan Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret eden Muhtarlar Derneği Başkanları, valinin kendilerine gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle teşekkür ettiler. Vali Güzeloğlu’nun ise bu sürpriz ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden muhtarlar derneği başkanları, kendilerine oldukça yakın ilgi gösteren Vali Güzeloğlu’nun Kocaelililere selam ve sevgilerini de gönderdiğini söylediler. Diğer yandan, Muhtarlar Derneği Başkanları, Vali Güzeloğlu’nu bir zamanlar görev yaptığı Kocaeli’ye misafir olarak davet ettiklerini ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.