MUHTARLAR, GEBZE MEDICAL PARK’TA BULUŞTU

Gebze 02.04.2017 - 13:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MUHTARLAR, GEBZE MEDICAL PARK’TA BULUŞTU

Marmara'nın sanayi merkezi Gebze'de 17.000 metrekare kapalı alan içerisinde 357 bin nüfuslu Gebze halkına; başarılı, deneyimli, alanında uzman hekim kadrosuyla ve tıbbi altyapısıyla 6 yıldır hizmet vermeye devam eden Medical Park Gebze Hastanesi 1 Nisan 2017, Cumartesi günü hastanede gerçekleştirdiği özel kahvaltıda muhtarlarla buluştu. MUHTARLAR GEBZE MEDICAL PARK’TA BULUŞTU Hastane yönetimi tarafından muhtarlara düzenlenen kahvaltı ev sahipliğini Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. A. Erdal İbanoğlu ve Başhekim Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil üstlendi. Hastane açıldığından beri gelenekselleşen toplantıya, bu sene de geçen senelerde olduğu gibi çok sayıda muhtar katıldı. Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. A. Erdal İbanoğlu: “Medical Park Gebze Hastanesi olarak her sene olduğu bu sene de sizlerle bir araya gelmekten çok memnunuz. Çok yoğun çalıştığınızı biliyoruz; ancak sağlık ertelenmez, bugün sizleri davet ederek kalp sağlığınızı değerlendirmek istedik. Değerli Kardiyoloji Uzmanımız Doç. Dr. Ömer Yiğiner sizleri muayene ederek sizlere yapmanız ve yapmamız gerekenleri söyleyecek. Sizleri sağlıkla hastanemizde görmek bizler için çok değerli hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim.” dedi. Medical Park Gebze Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil: “Değerli Muhtarlarımıza bizi kırmayarak geldikleri için teşekkür ederim diyerek sözlerine başladı. Medical Park Hastaneler Grubu olarak her bireyin sağlığına önem verdiğimiz gibi halkımıza en yakın noktada özveriyle hizmet eden muhtarlarımızın da her zaman yanındayız” dedi. Sağlığınız bizim için önemli ve bizim için değerlisiniz diyerek sözlerine son verdi. DR. YİĞİNER: SAĞLIĞINIZI İHMAL ETMEYİN Sıcak sohbet eşliğinde geçen kahvaltı ardından Kalp Sağlığı haftası sebebiyle Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ömer Yiğiner’in önerilerini dinlediler. Doç. Dr. Yiğiner Beslenme alışkanlıklarının kalbe etkisini ve hareketin hayatımızdan asla eksik olmaması gerektiğinin önemle altını çizdi. Ailede kalp rahatsızlığı öyküsü olsun ya da olmasın, 35 yaşından sonra herkesin her sene rutin muayenelerden geçmesi gerektiğini, asla ihmal edilmemesi, ihmal edilmesinin hem kendimiz açısından hem de sevdiklerimiz açısından üzücü sonuçlara yol açabileceğinin öneminden bahsetti. Fazla kilosu olan muhtarlara kilolardan sağlıklı yollarla kurtulmalarını ve hareket etmelerini önerdi. Muhtarlar akıllarına takılan ve merak ettikleri soruları da sorma fırsatı buldular. Doç. Dr. Ömer Yiğiner kahvaltı sonrası muhtarların hepsini muayene ederek birebir önerilerine ve uyarılana devam etti. Muhtarlar teşekkürlerini ileterek hastaneden ayrıldılar. Muhtarlar toplu hatıra fotoğrafı çektirerek teşekkürlerini ileterek hastaneden ayrıldılar.

Marmara'nın sanayi merkezi Gebze'de 17.000 metrekare kapalı alan içerisinde 357 bin nüfuslu Gebze halkına; başarılı, deneyimli, alanında uzman hekim kadrosuyla ve tıbbi altyapısıyla 6 yıldır hizmet vermeye devam eden Medical Park Gebze Hastanesi 1 Nisan 2017, Cumartesi günü hastanede gerçekleştirdiği özel kahvaltıda muhtarlarla buluştu.

MUHTARLAR GEBZE MEDICAL PARK’TA BULUŞTU

Hastane yönetimi tarafından muhtarlara düzenlenen kahvaltı ev sahipliğini Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. A. Erdal İbanoğlu ve Başhekim Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil üstlendi. Hastane açıldığından beri gelenekselleşen toplantıya, bu sene de geçen senelerde olduğu gibi çok sayıda muhtar katıldı. Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. A. Erdal İbanoğlu: “Medical Park Gebze Hastanesi olarak her sene olduğu bu sene de sizlerle bir araya gelmekten çok memnunuz. Çok yoğun çalıştığınızı biliyoruz; ancak sağlık ertelenmez, bugün sizleri davet ederek kalp sağlığınızı değerlendirmek istedik. Değerli Kardiyoloji Uzmanımız Doç. Dr. Ömer Yiğiner sizleri muayene ederek sizlere yapmanız ve yapmamız gerekenleri söyleyecek. Sizleri sağlıkla hastanemizde görmek bizler için çok değerli hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim.” dedi. Medical Park Gebze Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil: “Değerli Muhtarlarımıza bizi kırmayarak geldikleri için teşekkür ederim diyerek sözlerine başladı. Medical Park Hastaneler Grubu olarak her bireyin sağlığına önem verdiğimiz gibi halkımıza en yakın noktada özveriyle hizmet eden muhtarlarımızın da her zaman yanındayız” dedi. Sağlığınız bizim için önemli ve bizim için değerlisiniz diyerek sözlerine son verdi.

DR. YİĞİNER: SAĞLIĞINIZI İHMAL ETMEYİN

Sıcak sohbet eşliğinde geçen kahvaltı ardından Kalp Sağlığı haftası sebebiyle Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ömer Yiğiner’in önerilerini dinlediler. Doç. Dr. Yiğiner Beslenme alışkanlıklarının kalbe etkisini ve hareketin hayatımızdan asla eksik olmaması gerektiğinin önemle altını çizdi. Ailede kalp rahatsızlığı öyküsü olsun ya da olmasın, 35 yaşından sonra herkesin her sene rutin muayenelerden geçmesi gerektiğini, asla ihmal edilmemesi, ihmal edilmesinin hem kendimiz açısından hem de sevdiklerimiz açısından üzücü sonuçlara yol açabileceğinin öneminden bahsetti. Fazla kilosu olan muhtarlara kilolardan sağlıklı yollarla kurtulmalarını ve hareket etmelerini önerdi. Muhtarlar akıllarına takılan ve merak ettikleri soruları da sorma fırsatı buldular. Doç. Dr. Ömer Yiğiner kahvaltı sonrası muhtarların hepsini muayene ederek birebir önerilerine ve uyarılana devam etti. Muhtarlar teşekkürlerini ileterek hastaneden ayrıldılar. Muhtarlar toplu hatıra fotoğrafı çektirerek teşekkürlerini ileterek hastaneden ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.