Muhtarlar Kaymakam Gözen'e Gitti

Çayırova 11.04.2019 - 21:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Muhtarlar Kaymakam Gözen'e Gitti

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen 31 Mart yerel seçimlerinde ilçede yeni seçilen mahalle muhtarları makamında kabul ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen seçim dönemindeki kırgınlıklarının giderilmesi gerektiğini belirterek, “Muhtarsanız öncelikle bu sorumluluk size düşer. Haklı da olsanız, haksız da olsanız kırgınlıkları gidermeniz sizlerin görevi” dedi.  31 Mart seçimleri sonrası mazbatalarını alan muhtarları makamında kabul eden Kaymakam Gözen, yaptığı konuşmada, “Güzel bir seçim dönemi geçirdik. Neredeyse sıfır olumsuzlukla süreci tamamladık. Seçim süreçleri zaman zaman çeşitli sıkıntılara, çeşitli problemlerin olmasına sebebiyet verebiliyor. Bazen en yakın insanlar bir birilerini kırabiliyor. Çeşitli küskünlükler yaşanabiliyor. Bu dönem somutlaşmış çok fazla örnekleriyle karşılaşmadığımız için durumdan oldukça memnunuz. Seçilmiş muhtarlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçim döneminde bazı yerlerde yaşadığınız kırgınlıklar varsa, sizler tarafından giderilmesi gerekir. Muhtarsanız öncelikle bu sorumluluk size düşer. Haklı da olsanız haksız da olsanız kırgınlıkları gidermeniz sizlerin görevi. Madem büyük olma, öncü olmayı üstlenmişsiniz o zaman bu göreve uygun olarak davranalım. Şayet bu rolün gereğini yerine getiremiyorsanız yaptığınız işi bırakmanız gerekir. İdarecinin sorumluluğu büyük. O yüzden herkesin yapabileceği bir iş değil. Varsa kırgınlıklar sizlerin bunu gidereceğini ümit ediyor, sizlerden bekliyorum. Önümüzdeki süreçlerde birbirimizi tanıma anlamında ve mevcut problemleri nasıl azaltabiliriz, nasıl aşağıya doğru çekebiliriz karşılıklı fikir alış verişleri için sık sık bir araya geleceğiz ve hep beraber hareket edeceğiz. İlçe kaymakamı olarak ben ve arkadaşlarım her daim akıl, mantık çerçevesinde yapılması gereken işlerde sizlerle birlikte olduğumuzu, problemlerin çözümünde sürekli pozitif yaklaşacağımızı, öteleyen değil sorunları anında sorunları anında çözme gayreti içinde olan, sizler için çabalayan bir ekip olduğumuzu bilmenizi isterim” diye konuştu.
Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen 31 Mart yerel seçimlerinde ilçede yeni seçilen mahalle muhtarları makamında kabul ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen seçim dönemindeki kırgınlıklarının giderilmesi gerektiğini belirterek, “Muhtarsanız öncelikle bu sorumluluk size düşer. Haklı da olsanız, haksız da olsanız kırgınlıkları gidermeniz sizlerin görevi” dedi. 
31 Mart seçimleri sonrası mazbatalarını alan muhtarları makamında kabul eden Kaymakam Gözen, yaptığı konuşmada, “Güzel bir seçim dönemi geçirdik. Neredeyse sıfır olumsuzlukla süreci tamamladık. Seçim süreçleri zaman zaman çeşitli sıkıntılara, çeşitli problemlerin olmasına sebebiyet verebiliyor. Bazen en yakın insanlar bir birilerini kırabiliyor. Çeşitli küskünlükler yaşanabiliyor. Bu dönem somutlaşmış çok fazla örnekleriyle karşılaşmadığımız için durumdan oldukça memnunuz. Seçilmiş muhtarlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçim döneminde bazı yerlerde yaşadığınız kırgınlıklar varsa, sizler tarafından giderilmesi gerekir. Muhtarsanız öncelikle bu sorumluluk size düşer. Haklı da olsanız haksız da olsanız kırgınlıkları gidermeniz sizlerin görevi. Madem büyük olma, öncü olmayı üstlenmişsiniz o zaman bu göreve uygun olarak davranalım. Şayet bu rolün gereğini yerine getiremiyorsanız yaptığınız işi bırakmanız gerekir. İdarecinin sorumluluğu büyük. O yüzden herkesin yapabileceği bir iş değil. Varsa kırgınlıklar sizlerin bunu gidereceğini ümit ediyor, sizlerden bekliyorum. Önümüzdeki süreçlerde birbirimizi tanıma anlamında ve mevcut problemleri nasıl azaltabiliriz, nasıl aşağıya doğru çekebiliriz karşılıklı fikir alış verişleri için sık sık bir araya geleceğiz ve hep beraber hareket edeceğiz. İlçe kaymakamı olarak ben ve arkadaşlarım her daim akıl, mantık çerçevesinde yapılması gereken işlerde sizlerle birlikte olduğumuzu, problemlerin çözümünde sürekli pozitif yaklaşacağımızı, öteleyen değil sorunları anında sorunları anında çözme gayreti içinde olan, sizler için çabalayan bir ekip olduğumuzu bilmenizi isterim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.