19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Muhtarlar Ormanyada

Kocaeli 24.11.2018 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Muhtarlar Ormanyada

Kocaeli’ndeki muhtarlara Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı Ormanya’yı tanıtmak için gezi programı düzenlendi

Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı Ormanya, Kocaelili ve çevre illerden gelen ziyaretçilerin akınına uğruyor. Bu kapsamda Kocaeli’ndeki muhtarlar, düzenlenen programla Ormanya’yı gezerek hayvan türlerini ve doğal güzellikleri keşfettiler. ORMANYA TANITILIYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Kocaeli genelindeki muhtarlara, Doğal Yaşam Parkı Ormanya’nın tanıtılması amacıyla gezi programları düzenledi. Sabah kahvaltısıyla başlayan programda daha sonra muhtarlar doğal yaşam alanlarında bulunan hayvanları görme fırsatı buldular.  Uzman rehberler eşliğinde yapılan gezide muhtarlar son olarak yürüyüş parkurlarında dolaşarak gezilerini tamamladılar. Muhtarların Ormanya’daki gezisine, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Lütfi Efil de eşlik etti. 206 MUHTAR GEZDİ Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı şimdiye kadar Kocaeli genelindeki 12 ilçe muhtar dernek başkanları ve ilçe muhtar sorumluları başta olmak üzere İzmit Gölcük Gebze ve Darıca ilçelerinden gelen toplam 206 muhtarı Ormanya’ya gezi programı düzenledi. Önümüzdeki günlerde diğer ilçelerdeki muhtarlar için de Ormanya tanıtım programı düzenlenecek.
Kocaeli’ndeki muhtarlara Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı Ormanya’yı tanıtmak için gezi programı düzenlendi

Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı Ormanya, Kocaelili ve çevre illerden gelen ziyaretçilerin akınına uğruyor. Bu kapsamda Kocaeli’ndeki muhtarlar, düzenlenen programla Ormanya’yı gezerek hayvan türlerini ve doğal güzellikleri keşfettiler.

ORMANYA TANITILIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Kocaeli genelindeki muhtarlara, Doğal Yaşam Parkı Ormanya’nın tanıtılması amacıyla gezi programları düzenledi. Sabah kahvaltısıyla başlayan programda daha sonra muhtarlar doğal yaşam alanlarında bulunan hayvanları görme fırsatı buldular.  Uzman rehberler eşliğinde yapılan gezide muhtarlar son olarak yürüyüş parkurlarında dolaşarak gezilerini tamamladılar. Muhtarların Ormanya’daki gezisine, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Lütfi Efil de eşlik etti.

206 MUHTAR GEZDİ

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı şimdiye kadar Kocaeli genelindeki 12 ilçe muhtar dernek başkanları ve ilçe muhtar sorumluları başta olmak üzere İzmit Gölcük Gebze ve Darıca ilçelerinden gelen toplam 206 muhtarı Ormanya’ya gezi programı düzenledi. Önümüzdeki günlerde diğer ilçelerdeki muhtarlar için de Ormanya tanıtım programı düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.