Muhtarlardan Karaosmanoğlu'na Övgü

Kocaeli 25.01.2019 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Muhtarlardan Karaosmanoğlu'na Övgü

Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ve muhtarlarla bir araya geldi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ile birlikte muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların mahallelerinde yol gösteren olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımız, mahallelerinin lideridir. Komşularının hamisi, bizlerin de hizmet ortağıdır” dedi.   “MUTLAK DÖNÜŞ YAPTINIZ, YAKINDAN İLGİLENDİNİZ” “Kent geneline yaptığınız tüm hizmetler için teşekküre geldik” diyen Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, “15 yıldır sizinle çalıştık. Göreve geldiğiniz ilk dönemde 71 sokağımızın yeni altyapısını ne de üst yapısı vardı. Bu 15 yıllık dönemde Büyükşehir Belediyemiz tüm eksikliklerimizi giderdi. Gerçekten her taşın ve toprağın altında sizin emeğiniz var. Sizin hizmetlerinizi bu kentin unutması asla mümkün değildir. Köylerimiz, sizin döneminde altın çağını yaşadı. Ne zaman aradıysak bizle ilgilendiniz, mutlak dönüş yaptınız, yakından ilgilendiniz. Muhtarlıklarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayarak bizlere destek oldunuz. Size bir kez daha hizmetleriniz ve bize canı gönülden verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti.   “MUHTARLIK, FEDAKÂRLIK DEMEKTİR” Kocaeli’nde nerde ne ihtiyaç varsa yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımızla birlikte bu hizmetleri yerine getirdik. Omuz omuza verdik, vatandaşlarımıza hizmet ettik. İnşallah yeni dönemde de bu hizmet ve gönül belediyeciliği daha yüksek noktalara çıkacaktır” diye konuştu.  Muhtarların mahallelerini karış karış bildiğini, vatandaşlarla yakından ilgilenen muhtarların başarılı olduğunu da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlık, fedakârlık demektir. Fedakârlık gösteren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.
Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ve muhtarlarla bir araya geldi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ile birlikte muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların mahallelerinde yol gösteren olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımız, mahallelerinin lideridir. Komşularının hamisi, bizlerin de hizmet ortağıdır” dedi.

 

“MUTLAK DÖNÜŞ YAPTINIZ, YAKINDAN İLGİLENDİNİZ”

“Kent geneline yaptığınız tüm hizmetler için teşekküre geldik” diyen Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, “15 yıldır sizinle çalıştık. Göreve geldiğiniz ilk dönemde 71 sokağımızın yeni altyapısını ne de üst yapısı vardı. Bu 15 yıllık dönemde Büyükşehir Belediyemiz tüm eksikliklerimizi giderdi. Gerçekten her taşın ve toprağın altında sizin emeğiniz var. Sizin hizmetlerinizi bu kentin unutması asla mümkün değildir. Köylerimiz, sizin döneminde altın çağını yaşadı. Ne zaman aradıysak bizle ilgilendiniz, mutlak dönüş yaptınız, yakından ilgilendiniz. Muhtarlıklarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayarak bizlere destek oldunuz. Size bir kez daha hizmetleriniz ve bize canı gönülden verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti.

 

“MUHTARLIK, FEDAKÂRLIK DEMEKTİR”

Kocaeli’nde nerde ne ihtiyaç varsa yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımızla birlikte bu hizmetleri yerine getirdik. Omuz omuza verdik, vatandaşlarımıza hizmet ettik. İnşallah yeni dönemde de bu hizmet ve gönül belediyeciliği daha yüksek noktalara çıkacaktır” diye konuştu.  Muhtarların mahallelerini karış karış bildiğini, vatandaşlarla yakından ilgilenen muhtarların başarılı olduğunu da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlık, fedakârlık demektir. Fedakârlık gösteren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.