19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Muhtarlarımıza değer veriyor, yakın çalışıyoruz”

Kocaeli 18.08.2018 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Muhtarlarımıza değer veriyor, yakın çalışıyoruz”

Başkan Karaosmanoğlu, Derince Muhtarlar Dernek Başkanı ve İbni Sina Muhtarı Ömer Karadeniz ile mahalli sakinlerini makamında konuk etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Muhtarlar Dernek Başkanı ve İbn-i Sina Muhtarı Ömer Karadeniz ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Buluşmada Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik noktasında halka dönük projeleri de ele alındı. Muhtarların kent açısından ortaya koyacakları yüksek çalışma performansının mahallelere çok olumlu yansıyacağını vurgulayan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımız Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerin en yakın çalışma arkadaşıdır. Hizmetlerimize yön veren muhtarlarımıza değer veriyor ve daha yakın çalışmak için özel çaba sarf ediyoruz” dedi. “KOCAELİ’YE DAHA FAZLA DEĞER KATMAKTADIR” Derince İbn-i Sina mahalle sakinlerine de ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Karaosmanoğlu, her daim halkımızın taleplerine karşı büyük duyarlılıkla hareket ettiklerini de belirterek, “Vatandaşımızın taleplerine karşı Büyükşehir Belediyemizin ekipleri hızlı bir değerlendirme içerisinde hareket ediyor. Bize güvenen ve her daim desteğini bizlerden eksik etmeyen insanımızın kentin gelişmesine dönük isteklerini yerine getiriyoruz. Derince’de ve diğer ilçelerimizde başlattığımız altyapı ve üst yapı çalışmaları geleceğin daha yaşanabilir kent olma noktasında Kocaeli’ye daha fazla değer katmaktadır” açıklamasını yaptı. “BİZİM EN BÜYÜK SERMAYEMİZ ÇOCUKLARIMIZDIR” Mahalle sakinlerinin talepleri ve isteklerine karşı duyarlı olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için gerek muhtarlarımız gerekse mahalle sakinlerimiz sorumluluk almaktan çekinmemelidir. Her ortam değerlendirilmeli, geleceğin sahibi çocuklarımız için eğitim çalışmaları yapılmalıdır. Bizim en büyük sermayemiz çocuklarımız ve gençlerimizdir. Buna göre hareket etmeliyiz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
Başkan Karaosmanoğlu, Derince Muhtarlar Dernek Başkanı ve İbni Sina Muhtarı Ömer Karadeniz ile mahalli sakinlerini makamında konuk etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Muhtarlar Dernek Başkanı ve İbn-i Sina Muhtarı Ömer Karadeniz ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Buluşmada Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik noktasında halka dönük projeleri de ele alındı. Muhtarların kent açısından ortaya koyacakları yüksek çalışma performansının mahallelere çok olumlu yansıyacağını vurgulayan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımız Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerin en yakın çalışma arkadaşıdır. Hizmetlerimize yön veren muhtarlarımıza değer veriyor ve daha yakın çalışmak için özel çaba sarf ediyoruz” dedi.

“KOCAELİ’YE DAHA FAZLA DEĞER KATMAKTADIR”

Derince İbn-i Sina mahalle sakinlerine de ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Karaosmanoğlu, her daim halkımızın taleplerine karşı büyük duyarlılıkla hareket ettiklerini de belirterek, “Vatandaşımızın taleplerine karşı Büyükşehir Belediyemizin ekipleri hızlı bir değerlendirme içerisinde hareket ediyor. Bize güvenen ve her daim desteğini bizlerden eksik etmeyen insanımızın kentin gelişmesine dönük isteklerini yerine getiriyoruz. Derince’de ve diğer ilçelerimizde başlattığımız altyapı ve üst yapı çalışmaları geleceğin daha yaşanabilir kent olma noktasında Kocaeli’ye daha fazla değer katmaktadır” açıklamasını yaptı.

“BİZİM EN BÜYÜK SERMAYEMİZ ÇOCUKLARIMIZDIR”

Mahalle sakinlerinin talepleri ve isteklerine karşı duyarlı olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için gerek muhtarlarımız gerekse mahalle sakinlerimiz sorumluluk almaktan çekinmemelidir. Her ortam değerlendirilmeli, geleceğin sahibi çocuklarımız için eğitim çalışmaları yapılmalıdır. Bizim en büyük sermayemiz çocuklarımız ve gençlerimizdir. Buna göre hareket etmeliyiz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.