Muhtarların Yarışmasında Durum Ne?

Kocaeli 09.09.2017 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Muhtarların Yarışmasında Durum Ne?

Kocaeli’nde atık pillerin, kaynağında ayrı toplanmasına yönelik çalışmalar, Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda ilçe belediyeleri ve Taşınabilir Pil Üreticileri Derneği (TAP) ile hız kesmeden devam ediyor. Atık pil toplama çalışmalarına önem veren Kocaeli, bu konuda diğer illere de örnek oluyor. Bu kapsamda atık pillerin mahallelerde de ayrı toplanması konusunda farkındalık oluşturulması amacı ile mahalle muhtarlarına yönelik “Atık Pil Toplama Kampanyası” organize edildi. Muhtarlar arasında düzenlenen kampanyanın süresi 30 Eylül’de bitiyor.   ATIK PİL TOPLAMAYA TEŞVİK EDİLİYOR Atık pillerin kaynağında ayrı toplama verimliliğinin arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalarda; özellikle okullarda ve sivil toplum kuruluşlarında eğitim ve bilinçlendirme seminerleri düzenleniyor. Kamu kurum ve kuruluşları, sağlık kuruluşları, işyerleri, ticarethaneler ve muhtarlıklar gibi yerlere atık pil toplama kutuları konularak vatandaşlar atık pil toplamaya teşvik ediliyor.   30 EYLÜL’E KADAR Atık pillerin mahallelerde ayrı toplanması konusunda farkındalık oluşturulması ve vatandaşlara atık pil toplama alışkanlığının kazandırılması amacı ile atık pil toplama kampanyası düzenlendi. Bu kapsamda vatandaşların kolaylıkla ulaşabildiği kamu temsilcileri olan muhtarlara yönelik düzenlenen kampanya 1 Haziran 2017 tarihinden itibaren başladı. 30 Eylül’de son bulacak kampanya süresi boyunca en çok pil toplayan muhtarlara ödül verilecek.   SÜPRİZ ÖDÜLER VERİLECEK İlimizdeki muhtarlara yönelik gerçekleştirilen “Atık Pil Toplama Kampanyası” 01 Haziran 2017- 30 Eylül 2017 dönemini kapsayacak şekilde organize edildi. Kampanya süresi sonunda, bulundukları ilçede en çok pil toplayan mahalle muhtarlarına sürpriz ödüller verilecek. Muhtarlar, pil toplama işlemleri ile ilgili olarak, bulundukları ilçe belediyelerinin çevre birimleri ile irtibata geçmeleri gerekiyor.

Kocaeli’nde atık pillerin, kaynağında ayrı toplanmasına yönelik çalışmalar, Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda ilçe belediyeleri ve Taşınabilir Pil Üreticileri Derneği (TAP) ile hız kesmeden devam ediyor. Atık pil toplama çalışmalarına önem veren Kocaeli, bu konuda diğer illere de örnek oluyor. Bu kapsamda atık pillerin mahallelerde de ayrı toplanması konusunda farkındalık oluşturulması amacı ile mahalle muhtarlarına yönelik “Atık Pil Toplama Kampanyası” organize edildi. Muhtarlar arasında düzenlenen kampanyanın süresi 30 Eylül’de bitiyor.

 

ATIK PİL TOPLAMAYA TEŞVİK EDİLİYOR

Atık pillerin kaynağında ayrı toplama verimliliğinin arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalarda; özellikle okullarda ve sivil toplum kuruluşlarında eğitim ve bilinçlendirme seminerleri düzenleniyor. Kamu kurum ve kuruluşları, sağlık kuruluşları, işyerleri, ticarethaneler ve muhtarlıklar gibi yerlere atık pil toplama kutuları konularak vatandaşlar atık pil toplamaya teşvik ediliyor.

 

30 EYLÜL’E KADAR

Atık pillerin mahallelerde ayrı toplanması konusunda farkındalık oluşturulması ve vatandaşlara atık pil toplama alışkanlığının kazandırılması amacı ile atık pil toplama kampanyası düzenlendi. Bu kapsamda vatandaşların kolaylıkla ulaşabildiği kamu temsilcileri olan muhtarlara yönelik düzenlenen kampanya 1 Haziran 2017 tarihinden itibaren başladı. 30 Eylül’de son bulacak kampanya süresi boyunca en çok pil toplayan muhtarlara ödül verilecek.

 

SÜPRİZ ÖDÜLER VERİLECEK

İlimizdeki muhtarlara yönelik gerçekleştirilen “Atık Pil Toplama Kampanyası” 01 Haziran 2017- 30 Eylül 2017 dönemini kapsayacak şekilde organize edildi. Kampanya süresi sonunda, bulundukları ilçede en çok pil toplayan mahalle muhtarlarına sürpriz ödüller verilecek. Muhtarlar, pil toplama işlemleri ile ilgili olarak, bulundukları ilçe belediyelerinin çevre birimleri ile irtibata geçmeleri gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.