Muhtarlarla istişare toplantısı yapıldı

Kocaeli 16.12.2015 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Muhtarlarla istişare toplantısı yapıldı

İlçe muhtar dernek başkanlarına Muhtarlık ve Sivil Toplum Daire Başkanlığı hakkında bilgi verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı ev sahipliğinde, ilçe muhtar dernek başkanları ile Antikkapı’da istişare toplantısı yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ve ilçe muhtar dernek başkanlarının katıldığı toplantıda, dernek başkanı muhtarlara Büyükşehir Belediyesi’nde yeni kurulan Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı’nın yapısı ve işleyişiyle ilgili bilgi aktarıldı.   PERİYODİK OLARAK TOPLANTI YAPILACAK İlçe muhtar dernek başkanlarının genel sorunlarının aktarıldığı toplantıda, muhtarların yaşadığı problemlerle ilgili bilgi alındı. Çözüm yollarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Ortak yapılacak işler ve projelerle ilgili istişarelerde bulunulan toplantının periyodik olarak iki ayda bir yapılmasına karar verildi.
İlçe muhtar dernek başkanlarına Muhtarlık ve Sivil Toplum Daire Başkanlığı hakkında bilgi verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı ev sahipliğinde, ilçe muhtar dernek başkanları ile Antikkapı’da istişare toplantısı yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık ve ilçe muhtar dernek başkanlarının katıldığı toplantıda, dernek başkanı muhtarlara Büyükşehir Belediyesi’nde yeni kurulan Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı’nın yapısı ve işleyişiyle ilgili bilgi aktarıldı.
 
PERİYODİK OLARAK TOPLANTI YAPILACAK
İlçe muhtar dernek başkanlarının genel sorunlarının aktarıldığı toplantıda, muhtarların yaşadığı problemlerle ilgili bilgi alındı. Çözüm yollarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Ortak yapılacak işler ve projelerle ilgili istişarelerde bulunulan toplantının periyodik olarak iki ayda bir yapılmasına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.