Muhteşem derbi Hidropaks Tayfun’un! 4-3

Spor 08.03.2020 - 19:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muhteşem derbi Hidropaks Tayfun’un! 4-3

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nun ikinci yarısı muhteşem bir maç ile start aldı. İki bölge takımımızı karşı karşıya getirecek olan maçta Hidropaks Gebze Tayfunspor sahasında ağırladığı Diliskelesispor’u 4-3 yendi. Metin Oktay Stadı’nda oynanan mücadelenin gol perdesini konuk ekip Ali ile açarken, ev sahibi ekip 2 dakikada 2 gol attı. Murat’ın ayağından skora denge getiren bordo beyazlılar, kaptan Sezer’in jeneriklik golüyle öne geçti. 30.dakika Hüseyin ve Mahmut’un aynı anda kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kalan Hidropaks Tayfunspor ilk yarıyı 2-1 üstün bitirdi. Mücadelenin ikinci yarısına 2 kişi eksik başlasa da müthiş bir reaksiyon gösteren bordo beyazlılar, bir kez daha Murat ve Gökhan Hafızoğlu(p) ile 4.golünü bulu. Diliskelesispor’da Yusuf Bingöl’ün 2 golü puan için yetmedi ve derbiyi kazanan 4-3’lük skorla Hidropaks Tayfunspor oldu.

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nun ikinci yarısı muhteşem bir maç ile start aldı. İki bölge takımımızı karşı karşıya getirecek olan maçta Hidropaks Gebze Tayfunspor sahasında ağırladığı Diliskelesispor’u 4-3 yendi.

Metin Oktay Stadı’nda oynanan mücadelenin gol perdesini konuk ekip Ali ile açarken, ev sahibi ekip 2 dakikada 2 gol attı. Murat’ın ayağından skora denge getiren bordo beyazlılar, kaptan Sezer’in jeneriklik golüyle öne geçti. 30.dakika Hüseyin ve Mahmut’un aynı anda kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kalan Hidropaks Tayfunspor ilk yarıyı 2-1 üstün bitirdi. Mücadelenin ikinci yarısına 2 kişi eksik başlasa da müthiş bir reaksiyon gösteren bordo beyazlılar, bir kez daha Murat ve Gökhan Hafızoğlu(p) ile 4.golünü bulu. Diliskelesispor’da Yusuf Bingöl’ün 2 golü puan için yetmedi ve derbiyi kazanan 4-3’lük skorla Hidropaks Tayfunspor oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.