Müjde torbası çıkıyor

Ekonomi 11.01.2019 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Müjde torbası çıkıyor

Asgari ücret desteğinin 2019'da devam etmesi, evlerde üretilen ürünlerin vergiden istisna olması, 250 liraya kadar eksik ödemelerin vergi indirimine yönelik ihlal kapsamında değerlendirilmemesi gibi düzenlemeleri içeren Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin Meclis maratonu başladı. Teklif, dün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşüldü. Tasarıya göre, asgari ücret desteği bu yıl 12 ay olarak devam ettirilecek. 500'ün altı personel çalıştıran işletmeler için 150, 500'ün üstü personel çalıştıran işletmeler için 100 lira asgari ücret desteği verilecek..

Asgari ücret desteğinin 2019'da devam etmesi, evlerde üretilen ürünlerin vergiden istisna olması, 250 liraya kadar eksik ödemelerin vergi indirimine yönelik ihlal kapsamında değerlendirilmemesi gibi düzenlemeleri içeren Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin Meclis maratonu başladı. Teklif, dün  Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşüldü. Tasarıya göre,  desteği bu yıl 12 ay olarak devam ettirilecek. 500'ün altı personel çalıştıran işletmeler için 150, 500'ün üstü personel çalıştıran işletmeler için 100 lira asgari ücret desteği verilecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.