GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Mülakatlar Darıca’dan başladı

Darıca 22.01.2019 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Mülakatlar Darıca’dan başladı

AK Parti Kocaeli’de Meclis Üyesi Aday Adaylarının mülakat görüşmelerinin startı Darıca’dan verildi. 85 kişinin Meclis Üyesi Aday Adayı olduğu Darıca’da, 60 kişi mülakata girdi.

AK Parti Kocaeli’de Meclis Üyesi Aday Adaylarının mülakat görüşmelerinin startı Darıca’dan verildi. 85 kişinin Meclis Üyesi Aday Adayı olduğu Darıca’da, 60 kişi mülakata girdi. İlçe Teşkilatı’nda yapılan mülakata İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, İl Başkanvekili Mikdat Aydın ve İlçe SKM Başkanı Feramuz Sağlam da katıldı. Mülakatla ilgili değerlendirme yapan İlçe Başkanı Ufuk Acay, “85 başvurumuz var. Gençlerin ve bayanların mülakatları Genel merkez tarafından il Başkanlığımızda yapıldığı için, 60 arkadaşımız İlçe teşkilatında mülakata girdi. Biz de partimize emek vermiş, Darıca’da yeni dönemde hizmet edecek arkadaşlarımız için böyle bir mülakat düzenledik. İlçemize ve partimize hayırlı olsun.”dedi. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy  ise sürecin resmi takvim olan 19 Şubat’da netleşeceğini ifade ederek, “19 Şubat’da Aday listeleri YSK’ya teslim edilecek. Meclis Üyesi aday adayı arkadaşlarımızla tanışma toplantısı düzenledik. Onları daha yakından tanıyalım istedik. YSK takvimiyle beraber aday listelerimiz netleşir.”diye konuştu. Haber: Ömür KAVRAN
AK Parti Kocaeli’de Meclis Üyesi Aday Adaylarının mülakat görüşmelerinin startı Darıca’dan verildi. 85 kişinin Meclis Üyesi Aday Adayı olduğu Darıca’da, 60 kişi mülakata girdi.

AK Parti Kocaeli’de Meclis Üyesi Aday Adaylarının mülakat görüşmelerinin startı Darıca’dan verildi. 85 kişinin Meclis Üyesi Aday Adayı olduğu Darıca’da, 60 kişi mülakata girdi. İlçe Teşkilatı’nda yapılan mülakata İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, İl Başkanvekili Mikdat Aydın ve İlçe SKM Başkanı Feramuz Sağlam da katıldı. Mülakatla ilgili değerlendirme yapan İlçe Başkanı Ufuk Acay, “85 başvurumuz var. Gençlerin ve bayanların mülakatları Genel merkez tarafından il Başkanlığımızda yapıldığı için, 60 arkadaşımız İlçe teşkilatında mülakata girdi. Biz de partimize emek vermiş, Darıca’da yeni dönemde hizmet edecek arkadaşlarımız için böyle bir mülakat düzenledik. İlçemize ve partimize hayırlı olsun.”dedi. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy  ise sürecin resmi takvim olan 19 Şubat’da netleşeceğini ifade ederek, “19 Şubat’da Aday listeleri YSK’ya teslim edilecek. Meclis Üyesi aday adayı arkadaşlarımızla tanışma toplantısı düzenledik. Onları daha yakından tanıyalım istedik. YSK takvimiyle beraber aday listelerimiz netleşir.”diye konuştu.

Haber: Ömür KAVRAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.