Mümin Sekman’dan başarının sırları

Gebze 11.04.2016 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mümin Sekman’dan başarının sırları

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri Kent Meydanında bulunan kültür salonunda hız kesmeden devam ediyor. Etkinlik kapsamında kişisel gelişim uzmanı Mümin Sekman “Her Şey Seninle Başlar” konulu konferansı ile Gebzelilerle bir araya geldi. Sekman’ın konferansına Gebzelilerin ilgisi ve katılımı oldukça yoğun oldu. Başarının sırlarını Gebzeliler ile paylaşan Sekman, başarıyı güçlü bir özgürlük aracı olarak nitelendirdi ve başarısızlığın insanları kısıtladığına vurgu yaptı. ENGEL YOKSA BAŞARIDAN SÖZ EDİLEMEZ İnsanların başarısızlıklarını bir takım sebeplere bağlamasının oldukça yaygın bir davranış olduğunu ifade eden Sekman” Bir işi yapmanın başarı kabul edilebilmesi için o işi herkesin yapabiliyor olmaması lazım. Önünde hiçbir engel olmayan bir işi başarmak bir başarı değildir. İnsanlar başarısızlıklarını haklı ve mantıklı sebeplere bağlayabilir. Ama unutmamak gerekir ki haklı ve mantıklı sebeplerden dolayı ömür boyu başarısız olabilirsiniz. Önemli olan rağmen’leri ortadan kaldırıp sonuca odaklanmaktır. Başarıda en önemli araç iradedir, iradeli ve kararlı insanlar uzun vadede her zaman kazanır ve başarı kaçınılmazdır” dedi. Konferansın sonunda Mümin Sekman sevenlerinin kitaplarını imzaladı ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri Kent Meydanında bulunan kültür salonunda hız kesmeden devam ediyor. Etkinlik kapsamında kişisel gelişim uzmanı Mümin Sekman “Her Şey Seninle Başlar” konulu konferansı ile Gebzelilerle bir araya geldi. Sekman’ın konferansına Gebzelilerin ilgisi ve katılımı oldukça yoğun oldu. Başarının sırlarını Gebzeliler ile paylaşan Sekman, başarıyı güçlü bir özgürlük aracı olarak nitelendirdi ve başarısızlığın insanları kısıtladığına vurgu yaptı.

ENGEL YOKSA BAŞARIDAN SÖZ EDİLEMEZ

İnsanların başarısızlıklarını bir takım sebeplere bağlamasının oldukça yaygın bir davranış olduğunu ifade eden Sekman” Bir işi yapmanın başarı kabul edilebilmesi için o işi herkesin yapabiliyor olmaması lazım. Önünde hiçbir engel olmayan bir işi başarmak bir başarı değildir. İnsanlar başarısızlıklarını haklı ve mantıklı sebeplere bağlayabilir. Ama unutmamak gerekir ki haklı ve mantıklı sebeplerden dolayı ömür boyu başarısız olabilirsiniz. Önemli olan rağmen’leri ortadan kaldırıp sonuca odaklanmaktır. Başarıda en önemli araç iradedir, iradeli ve kararlı insanlar uzun vadede her zaman kazanır ve başarı kaçınılmazdır” dedi. Konferansın sonunda Mümin Sekman sevenlerinin kitaplarını imzaladı ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.