Murat Aydın başkanlara sahip çıktı!

Spor 07.07.2020 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Murat Aydın başkanlara sahip çıktı!

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Kalıntaş Restaurant’ta düzenlediği basın toplantısında Metin Oktay Stadı’nın yıkılış süreci ve alternatif saha üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Gebze-Darıca metro projesinin her iki ilçe arasında önemli bir ulaşım kolaylığı sağlayacağını ve projenin bölgemize büyük değer katacağını söyleyen Başkan Aydın, Metin Oktay Stadı’nın yan tarafına yapılacak olan saha hakkında bilgi verdi. YAŞAR BAŞKAN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIYOR Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Aydın, “Başkanlarımız Metin Oktay sürecinde son derece duyarlı davranarak alternatif saha için gereken özveri ve çalışmayı sarf ettiler. Özellikle Yaşar Başkana özel bir paragraf açmak istiyorum.  Kendisi bu kent için gecesini gündüzüne katan, sadece spor değil her alanda şehrimize özel ve değerli hizmetler veriyor. Metin Oktay Stadı’nın yıkılması sonrasında kulüplerin mağduriyet yaşamaması adına seferber oldu. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. YENİ SAHA SEZONA YETİŞECEK Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün alternatif sahanın yeni sezona yetişeceğinin müjdesini verdiği duyuran Aydın, “Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile yaptığımız görüşmede kendisi bize alternatif sahalar üzerine tavsiyelerde bulundu. Kirazpınar ve Pelitliköyü’nde yapılacak olan futbol sahalarının amatör spor kulüplerimiz için önemini anlattı. Metro inşaatı nedeniyle amatör kulüplerimizin kullandığı Metin Oktay Stadı’nın yıkılması nedeniyle acil olan alternatif saha için başkanımız Metin Oktay Stadı’nın yan tarafına yeni bir saha müjdesi verdi. Yeni sahanın yeni sezona yetişeceğini buradan amatör kulüplerimize, sporcularımıza ve futbolseverlerimize duyuruyoruz” ifadelerini kullandı. MUALLİKÖY PROJESİ, GEBZESPOR’UN YARINLARIDIR Muallimköy projesinin Gebzespor için önemine vurgu yapan Aydın, “Gebze için çok önemli bir marka değeri olan Gebzespor için de önümüzdeki günlerde önemli projeler hayat geçecek. Gebze Belediyesi’nin Mualliköy’deki spor kompleksi projesi Gebzespor’un yarınları için çok değerli. Özellikle sosyal medya üzerinden Tahir Başkan ve Zinnur Başkan aleyhinde yapılan yorumları kesinlikle doğru bulmuyorum. Ne yazık ki herkes istediğini yazabiliyor. Canı sıkılan böyle şeyler yazamamalı” dedi. BAL GELECEK SEZON 18 TAKIMLI OLABİLİR Öte yandan Başkan Aydın, BAL ligi statüsü ile ilgili ipuçları verdi. Gelecek sezon grupların 18 takımdan oluşabileceğini ve bu durumun Kocaeli için avantajlı olacağını söyledi. Yeni sezonun Eylül ayında başlamasının çok zor bir ihtimal olduğunu belirten Aydın, Kocaeli ASKF olarak TFF’ye kapsamlı bir öneri dosyası sunduklarını da sözlerine ekledi.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Kalıntaş Restaurant’ta düzenlediği basın toplantısında Metin Oktay Stadı’nın yıkılış süreci ve alternatif saha üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Gebze-Darıca metro projesinin her iki ilçe arasında önemli bir ulaşım kolaylığı sağlayacağını ve projenin bölgemize büyük değer katacağını söyleyen Başkan Aydın, Metin Oktay Stadı’nın yan tarafına yapılacak olan saha hakkında bilgi verdi.

YAŞAR BAŞKAN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Aydın, “Başkanlarımız Metin Oktay sürecinde son derece duyarlı davranarak alternatif saha için gereken özveri ve çalışmayı sarf ettiler. Özellikle Yaşar Başkana özel bir paragraf açmak istiyorum.  Kendisi bu kent için gecesini gündüzüne katan, sadece spor değil her alanda şehrimize özel ve değerli hizmetler veriyor. Metin Oktay Stadı’nın yıkılması sonrasında kulüplerin mağduriyet yaşamaması adına seferber oldu. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.

YENİ SAHA SEZONA YETİŞECEK

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün alternatif sahanın yeni sezona yetişeceğinin müjdesini verdiği duyuran Aydın, “Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile yaptığımız görüşmede kendisi bize alternatif sahalar üzerine tavsiyelerde bulundu. Kirazpınar ve Pelitliköyü’nde yapılacak olan futbol sahalarının amatör spor kulüplerimiz için önemini anlattı. Metro inşaatı nedeniyle amatör kulüplerimizin kullandığı Metin Oktay Stadı’nın yıkılması nedeniyle acil olan alternatif saha için başkanımız Metin Oktay Stadı’nın yan tarafına yeni bir saha müjdesi verdi. Yeni sahanın yeni sezona yetişeceğini buradan amatör kulüplerimize, sporcularımıza ve futbolseverlerimize duyuruyoruz” ifadelerini kullandı.

MUALLİKÖY PROJESİ, GEBZESPOR’UN YARINLARIDIR

Muallimköy projesinin Gebzespor için önemine vurgu yapan Aydın, “Gebze için çok önemli bir marka değeri olan Gebzespor için de önümüzdeki günlerde önemli projeler hayat geçecek. Gebze Belediyesi’nin Mualliköy’deki spor kompleksi projesi Gebzespor’un yarınları için çok değerli. Özellikle sosyal medya üzerinden Tahir Başkan ve Zinnur Başkan aleyhinde yapılan yorumları kesinlikle doğru bulmuyorum. Ne yazık ki herkes istediğini yazabiliyor. Canı sıkılan böyle şeyler yazamamalı” dedi.

BAL GELECEK SEZON 18 TAKIMLI OLABİLİR

Öte yandan Başkan Aydın, BAL ligi statüsü ile ilgili ipuçları verdi. Gelecek sezon grupların 18 takımdan oluşabileceğini ve bu durumun Kocaeli için avantajlı olacağını söyledi. Yeni sezonun Eylül ayında başlamasının çok zor bir ihtimal olduğunu belirten Aydın, Kocaeli ASKF olarak TFF’ye kapsamlı bir öneri dosyası sunduklarını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.