Murat Nuri Demirbaş'tan çarpıcı mesajlar

Spor 08.02.2018 - 22:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Murat Nuri Demirbaş'tan çarpıcı mesajlar

Murat Nuri Demirbaş'tan çarpıcı mesajlar

Sultan Orhanspor’un genç ve başarılı başkanı Murat Nuri Demirbaş, Cumartesi günü başlayacak olan Süper Amatör Lig Play-Off grubu maçları öncesinde Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Tayfunspor ve Köşklüçeşmespor’da başkanlık yaptığı dönemlerde şampiyonluk sevinci yaşayan Başkan Demirbaş, aynı başarıyı Sultan Orhanspor camiasında da yaşamak istediğini söyleyerek teknik heyet ve futbolculara güven oyu verdi. ÖZGÜR DEMİRTAŞ’A ÖVGÜ Geçen sezon Sultan Orhanspor yönetimine giren, bu sezonun başında ise 19 yıllık başkan İrfan Ayar’dan bu önemli görevi devralan Başkan Demirbaş, Sultan Orhanspor’u en iyi şekilde temsil etme adına ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyledi. Geçen sezonki bütçenin neredeyse yarısıyla bu sezon çok daha iyi bir takım kurduklarını ve elde edilen bu başarıda Teknik Direktör Özgür Demirtaş’ın çok önemli emeği olduğunu kaydeden Demirbaş, Sultan Orhanspor’un hem A takım hem de alt yapı bazında doğru isimlerle çalıştığını söyledi. ‘’TAKIM RUHUNU YAKALADIK’’ Sezon başında yola çıktıklarında şampiyonluğun kendileri için olmazsa olmaz olmadığını hatırlatan başkan Demirbaş, kısa sürede çok iyi bir takım ruhu oluşturduklarını ve bunun da meyvalarını aldıklarını kaydetti. Normal sezonda kaybedilen şampiyonluğu ‘’Şanssızlık’’ olarak nitelendiren Başkan Demirbaş, Play-Off grubunda ipi göğüsleyeceklerine inandığını belirtti. ‘’SUADİYE’YE KARŞI ŞANSSIZLIĞIMIZI KIRMAK İSTİYORUZ’’ Şampiyon olunsa da olunmasa da gelecek sezon adına kemik kadrolarını şimdiden oluşturduklarını belirten Murat Nuri Demirbaş, sağlam temeller attıklarını ve Sultan Orhanspor’un geleceğinin açık olduğunun altını çizdi.Cumartesi günü oynanacak olan Kartepe Suadiye maçı ile ilgili konuşan Demirbaş, ‘’Kaliteli ve karakterli bir teknik heyet ve oyuncu grubuna sahibiz. Sezon içerisinde yenemediğimiz rakibimiz karşısında şanssızlığımızı kırarak Play-Off grubuna iyi başlamak istiyoruz. Gebze’yi en iyi şekilde temsil ederek adımızı Bölgesel Amatör Lig’e yazdıracağımıza inanıyoruz’’dedi. ‘’GEBZESPOR ÇIKARSA AMATÖRLERİN ÖNÜ AÇILIR’’ Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor ile ilgili düşüncelerini belirten Demirbaş, Gebzespor’un şampiyon olmasının Gebze’deki tüm amatör spor kulüplerin önünü açacağını, amatör spor kulüpleri yöneticileri olarak Gebzespor’un başarısına katkı sunma adına herkese önemli görevler düştüğünü söyledi. Gebze amatör spor kulüplerinin birlik ve beraberlik içerisinde olarak kentimizin ağabeyi konumunda olan Gebzespor’a destek vermesini isteyen Demirbaş,Mor Menekşeler’e 3.Lig yolunda başarılar diledi.
Murat Nuri Demirbaş'tan çarpıcı mesajlar

Sultan Orhanspor’un genç ve başarılı başkanı Murat Nuri Demirbaş, Cumartesi günü başlayacak olan Süper Amatör Lig Play-Off grubu maçları öncesinde Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Tayfunspor ve Köşklüçeşmespor’da başkanlık yaptığı dönemlerde şampiyonluk sevinci yaşayan Başkan Demirbaş, aynı başarıyı Sultan Orhanspor camiasında da yaşamak istediğini söyleyerek teknik heyet ve futbolculara güven oyu verdi.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ’A ÖVGÜ

Geçen sezon Sultan Orhanspor yönetimine giren, bu sezonun başında ise 19 yıllık başkan İrfan Ayar’dan bu önemli görevi devralan Başkan Demirbaş, Sultan Orhanspor’u en iyi şekilde temsil etme adına ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyledi. Geçen sezonki bütçenin neredeyse yarısıyla bu sezon çok daha iyi bir takım kurduklarını ve elde edilen bu başarıda Teknik Direktör Özgür Demirtaş’ın çok önemli emeği olduğunu kaydeden Demirbaş, Sultan Orhanspor’un hem A takım hem de alt yapı bazında doğru isimlerle çalıştığını söyledi.

‘’TAKIM RUHUNU YAKALADIK’’

Sezon başında yola çıktıklarında şampiyonluğun kendileri için olmazsa olmaz olmadığını hatırlatan başkan Demirbaş, kısa sürede çok iyi bir takım ruhu oluşturduklarını ve bunun da meyvalarını aldıklarını kaydetti. Normal sezonda kaybedilen şampiyonluğu ‘’Şanssızlık’’ olarak nitelendiren Başkan Demirbaş, Play-Off grubunda ipi göğüsleyeceklerine inandığını belirtti.

‘’SUADİYE’YE KARŞI ŞANSSIZLIĞIMIZI KIRMAK İSTİYORUZ’’

Şampiyon olunsa da olunmasa da gelecek sezon adına kemik kadrolarını şimdiden oluşturduklarını belirten Murat Nuri Demirbaş, sağlam temeller attıklarını ve Sultan Orhanspor’un geleceğinin açık olduğunun altını çizdi.Cumartesi günü oynanacak olan Kartepe Suadiye maçı ile ilgili konuşan Demirbaş, ‘’Kaliteli ve karakterli bir teknik heyet ve oyuncu grubuna sahibiz. Sezon içerisinde yenemediğimiz rakibimiz karşısında şanssızlığımızı kırarak Play-Off grubuna iyi başlamak istiyoruz. Gebze’yi en iyi şekilde temsil ederek adımızı Bölgesel Amatör Lig’e yazdıracağımıza inanıyoruz’’dedi.

‘’GEBZESPOR ÇIKARSA AMATÖRLERİN ÖNÜ AÇILIR’’

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor ile ilgili düşüncelerini belirten Demirbaş, Gebzespor’un şampiyon olmasının Gebze’deki tüm amatör spor kulüplerin önünü açacağını, amatör spor kulüpleri yöneticileri olarak Gebzespor’un başarısına katkı sunma adına herkese önemli görevler düştüğünü söyledi. Gebze amatör spor kulüplerinin birlik ve beraberlik içerisinde olarak kentimizin ağabeyi konumunda olan Gebzespor’a destek vermesini isteyen Demirbaş,Mor Menekşeler’e 3.Lig yolunda başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.